Wij gebruiken geen cookies die andere dan functionele, communicatieve of analytische doeleinden hebben. Ik geef hierbij aan Tease Media B. Ik verklaar hiermee dat ik het cookiestatement gelezen heb. Home SM Dominant aangeboden. Mijn Sexjobs Inloggen Advertentie plaatsen Maak account aan. Gangbang Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Nieuwsbrief Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: Filteren op locatie Land   Alles Nederland België. Call, text or whatsapp me for appointment Half a hour , a hour a Miss Louisa uit Utrecht.

Hallo onderdanige subjes, slaafjes, mannen, Ik ben Mrs. Darkness, 38jr en zoek jullie, beginners Hallo onderdanige subjes, slaafjes, mann Heren,Dames en Stelletjes welkom.. Ik ben een kinky Vampy Mistress,Gepierced en Tattooed.. Fetishbabe Vera uit Tilburg. ZO slaafjes zwijntjes en losers!!! Dus JIJ voelt je aangesproken door mijn advertentie en je wil v Mrs Love uit Amsterdam. Hoi ben je geïnteresseerd in Mij als jouw Dominatrix in leer, lak of een FemLady die op en top gekle Hoi ben je geïnteresseerd in Mij als jou Meesteres Zena uit Muiden.

Is de stap voor jou te groot om meteen real-life te gaan? Dien mij dan vanaf nu online. Is de stap voor jou te groot om meteen r Weet u niet of SM wel iets voor u is? Begin eerst met soft SM en ontdek hoe het voelt om uw fantasie Meesteres Savina uit Antwerpen.

Mevrouw Petra uit Voorthuizen. Lees de hele advertentie voordat je me een bericht stuurt! Lees de hele advertentie voordat je me e Charisma Gold uit Tilburg.

Mrs Amber uit Muiden. Hee slaafje Ik ben Melanie 25 jaar Ik ben geboren met dominantie en geniet ervan om je dan ook Hee slaafje Ik ben Melanie 25 jaar Dag slaafjes Wil je lekker gepijnigd gedomineerd vernederd of een paar stevige trappen in je balle Dag slaafjes Wil je lekker gepijnigd g Alice MissWoW uit Almere.

Wij zijn twee meesteressen en zoeken een slaafje die lekker gepijnigd wil worden en extreem onderdan Ze nam een grotere forceps die Ze op mijn eikel vastkneep, en om de zoveel seconden een klikje verder dichtneep. Hoewel ik veel pijn kan verdragen, schreeuwde ik het uit.

Je hebt er zelf om gevraagd, mehr Schmerz, zei Herrin. Je moet het nu maar ondergaan. Ze liet mij achter en ging één verdieping lager de slaaf halen. Haar afwezigheid leek een eeuwigheid te duren. Ik kronkelde naar alle kanten omdat nu eens mijn tepels, dan mijn clitje, dan mijn eieren vreselijk pijn deden. Tot ik het geklik van Haar laarzen op de trap hoorde.

Meesteres Eva kwam binnen met haar slaaf aan de leiband. Hij had een zware lederen kap over zijn hoofd gekregen, met gaten voor ogen en neus, en een brede halsband om zijn nek. Ze beval hem rechtop naast de sling plaats te nemen, en zijn lid voor mijn mond aan te bieden. Mij beval Ze zijn vlees in mijn mond te nemen, wat ik met veel plezier deed. Ik schoof mijn lippen op en neer over zijn speer en genoot intens. Ondertussen zette Herrin nog meer klemmen op mijn tepels, bond Zij mijn clitje nog strakker aan en plette mijn eitjes nog wat meer.

Zij gordde een enorme voorbinddildo om, van wel 30 cm lang. Langzaam begon Zij met de tip van de kunstpenis tegen mijn roosje te drukken, tot de reuzachtige paal langzaam in mijn darmen schoof. Intussen beval Ze mij nog heviger op die van Haar slaaf te zuigen.

Ik raakte opgewonden door zijn gekreun en zoog nog harder om hem tot een hoogtepunt te brengen. Intussen beukte Herrin maar door. Haar dikke neukpaal schoof heen en weer in mijn travokutje. Telkens Ze voelde dat ik wat meer opgewonden raakte, kneep Ze de scharen op mijn tepels en eikel nog wat meer dicht.

Mijn eikel was een platte vijg geworden. Toen Ze voelde dat mijn hoogtepunt naderde, rukte Ze hevig aan mijn clit en in een orgasme van pijn en genot kwam ik klaar. Uitgeput, en nog altijd volledig geïmmobiliseerd, bleef ik in de sling hangen. Herrin nam de slaaf weer mee en sloot hem op in Haar hondenkooi.

Ze maakte mij langzaam los, met een gigantische grijns op Haar gezicht. Ik trippelde op mijn torenhoge hakken achter Haar aan naar de eerste verdieping, waar Ze mij een colaatje aanbood om te bekomen. Ze vroeg mij hoe ik de sessie vond. Ik vond ze hemels en hels tegelijk, het hardste, meest intense en meest bevredigende SM-spel dat ik tot dan gespeeld had.

Herrin vertelde mij dat ik een zeer hoge pijngrens had, en dat maar weinig van Haar slaven deze behandeling aankonden. Ik ga ervan uit dat de vaste klanten van deze rubriek daar ook bijhoren.

Ik gaf Herrin een zoen en Zij liet mij met een brede glimlach uit. Op wolkjes trippelde ik door het SKW, achternagefloten door enkele mannen. Toen ik een tijdje later terugkeerde voor een kortere sessie ik had geen tijd voor méér, maar was er hoognodig aan toe om nog eens door Haar onder handen genomen te worden , bekende ik Haar dat mijn tepels, mijn eitjes, mijn clitje en mijn grotje maar liefst twee weken pijn gedaan hadden, maar dat ik van elke moment dat die pijn mij aan Haar herinnerde, intens genoten had.

Herrin Eva is, echt waar, buiten categorie en zonder concurrentie. Ze is niet alleen beeldschoon en welgevormd, uiterst lief voor en na het spel, maar meedogenloos en gemeen tijdens de sessie.

Een harde domina met een echt hart voor BDSM. Ze weet bovendien feilloos wat bij welke slaaf of slavin werkt en wat niet, maar slaagt er toch telkens in om nieuwe en originele behandelingen toe te passen. En Ze heeft in al die sessies mijn grenzen een flink eind verschoven. Volgende keer vraag ik Haar nog een hardere sessie, zeer zeker! Zal ik iets bekennen? Herrin Eva is verslavend, en als ik het mij kon veroorloven zou ik Haar elke week gaan bezoeken.

Laatst gewijzigd door Belle de Nuit ; , Dit kan volledig anders zijn of in details, maar ik heb nog niet vaak het idee gehad van, tja dit heb ik al eerder bij haar meegemaakt, zelfs als het al eens gelijkaardig is, geeft ze er nog zo'n draai aan dat het anders is of lijkt. Bij andere dominanten ook zeer goede wordt het vaak een 'meer van hetzelfde' spel, dikwijls goed, tot in de perfectie zelfs, maar worden er weinig of geen nieuwe aspecten aan het spel toegevoegd. En daar ligt, volgens mij, de sterkte van Eva, ook al bezoek je haar meermaals, het blijft vernieuwend en haar fantasie lijkt quasi eindeloos.

Fijn dit te mogen meemaken, groetjes Erco. Maar voor het restaurant maakte ik een ommetje langs het SKW. Ik trof Eva op haar bekende locatie, met een grote glimlach op haar gezicht.

Of ze laat werkte, wou ik weten. Ze had zeker afspraken tot middernacht, zelfs één, misschien twee uur. We spraken af dat ik na het etentje opnieuw zou langskomen, of haar minstens een sms zou sturen. Geen tien minuten later liet ze mij binnen. Onder mijn donker pak droeg ik wel lingerie en kousen… Nadat ik mijn mannenkleren uitgetrokken had, vervolledigde Herrin mijn outfit met hoge lieslaarzen, een strak lederen korset en lakhandschoenen.

Om mij dan meteen stevig vast te maken op haar onderzoekstafel. Ze weet dat ik pijn en plezier graag verenig en dat mijn grens ver ligt. Herrin begon meteen mijn tepels hard te knijpen om mij in de stemming te brengen. Mijn lid reageerde ogenblikkelijk. Het duurde niet lang of ze bond mijn ballen en mijn lid snoeihard af met een nylonkous.

Toen ik het al uitschreeuwde, trok ze mijn penisbondage nog wat steviger aan. Mijn tepels verwende ze met een stel venijnige tepelklemmen, die verbonden waren met het soort elastiek waarmee je bagage op het dak van je auto vastmaakt.

Die werd strak opgespannen en boven mij aan een vertikale stang vastgemaakt. Om de pijn te verzachten, probeerde ik mijn rug te krommen, zodat mijn tepels toch een paar centimeter hoogte wonnen. Tussen mijn tanden kreeg ik een mondspreider die mijn boven- en onderkaak pijnlijk uit elkaar trok.

Herrin liet een 30 cm lange dildo in mijn keel zakken, die ze aan een andere vertikale stang verbond. Ik moest de gummi paal met lust pijpen en in en uit mijn mond laten glijden. Maar zonder die helemaal kwijt te raken. Of ik wist welke straf mij te wachten stond, als ik de dildo zou loslaten, vroeg Herrin. Laat de dildo uit je mond glijden, beval ze. Ik gehoorzaamde en kreeg meteen een ferme klap op mijn lid.

Onmiddellijk daarna kneep ze uit alle macht in mijn scrotum en perste ze mijn ballen uit alsof het rijpe citroenen waren. Met mijn mond wijd opengesperd gilde ik het uit van de pijn. Volgende keer, knijp ik nog harder, dreigde ze. Intussen spande ze mijn tepelklemmen wat strakker aan en schoof de vertikale staaf omhoog, om de spanning op de elastiek te verhogen. Herrin weet zo perfect hoe ze je je grenzen kan doen verleggen.

Want terwijl ze je op één plaats een pijnstoot toedient, verhoogt ze de spanning of de kracht op een andere plaats. Zo bewerkte ze om beurten mijn tepels, mijn mond en mijn lid. Mijn tanden moesten nog verder uit elkaar, de dildo nog dieper in mijn keel. Mijn ballen werden nog steviger afgebonden, mijn tepels kregen nog een extra stel klemmen te verwerken. Voor zover ik nog geluid kon uitbrengen, schreeuwde ik het hele SKW bijeen, denk ik.

Herrin had intussen zwarte latex onderzoekshandschoenen aangetrokken en zette zich schrijlings over mij op de onderzoekstafel. Haar middenvinger verdween in mijn kontgaatje, gevolgd door een tweede vinger, en een derde… Haar hand baande zich langzaam maar zeker een weg in mijn darmkanaal op zoek naar mijn prostaat.

Met haar andere, vrije hand draaide ze de tepelklemmen nog wat steviger aan en kneep dan keihard in mijn stijf lid. Heel lang duurde het niet meer voor ik met een luide kreet mijn hoogtepunt bereikte. Nadat Herrin Eva mij losgemaakt had, bleef ik nog een tijdje op mijn rug op de onderzoekstafel liggen.

Toen ik in de vooravond even poolshoogte was komen nemen, was het volgens mij zeker haar bedoeling niet om zo laat te werken.

Dat ze mij om twee uur nog binnengelaten heeft, is alleen maar omdat ze dit doet uit overtuiging en omdat ze er zelf plezier aan beleeft. Ik heb het uitgeschreeuwd van de pijn, heb bij momenten mezelf vervloekt omdat ik daar machteloos en strak vastgebonden moest ondergaan wat ze met mij van plan was, maar ik heb weer een onvergetelijke sessie ondergaan. Ik kijk al uit naar de volgende. Erfreue mich und die leser damit.

Lass sie teilhaben an deinem erlebten und lass sie trauemen und Phantasieren. Dit was de opdracht van de Meesteres. Als toegewijde van De Godin van velen kon ik als nederige slaaf niet neen zeggen. In mijn geval is het een zoektocht geworden van héél vele en lange jaren. Hoeveel Meesteressen ik intussen reeds ontmoet heb weet ik niet meer. Enkele keren ben ik bij eenzelfde Meesteres teruggekeerd, telkens werd echter duidelijk dat iets niet klopte.

Een paar keer dacht ik de Meesteres van mijn leven gevonden te hebben. Dat waren die keren dat er een echte chemie ontstond tussen de slaaf en de Meesteres. Een paar maal werd mijn ziel echt beroerd door de heerschappij van de Meesteres. Dat Meesteres Eva in mijn leven kwam veranderde mijn hele kijk op deze wereld van sm. Altijd al wist ik dat mijn Meesteres ergens mijn leven zou binnentreden.

Er was geen twijfel, al bij de eerste aanblik in Haar ogen. Verrukking, schoonheid en eerlijkheid zijn Haar krachten die me Haar doen respecteren. Paralysing, onderwerpend, dwingend is Haar handelen waardoor ik enkel nederig voor Haar neerknielen kan. Ze weet het niet maar een paar dagen geleden in Haar tegenwoordigheid moest ik wenen, kon ik juist nog mijn fysieke tranen bedwingen toen ik in Haar ogen mocht kijken.

Wat was ik graag verdronken in dat meer van geborgenheid. Toch was niet alles makkelijk. Een uur lang op de knieën in een kooi met het slavenhoofd op de grond, met nekcorset. Gelukkig had ze het een beetje losser gelaten waardoor ik eventueel nog kon ademen. O die laaste keer, verleden zaterdag, Ze was zo mild. Ikzelf mocht naakt bij de verwarming liggen. Soms kwam Ze naar me toe, Ze was lief. Maar Haar genade was zo groot die dag, Haar nectar die Ze voor me neerzette streelde mijn lichaam bij iedere slok die ik nam.

Zelfs het pijpen een vaste opdracht die ik gekregen heb van Haar van haar andere slaven geeft me het genoegen waar ik zozeer naar verlangde. Het verlangen Haar te dienen. Hoezeer verlang ik naar datgene wat onbereikbaar is voor een slaaf: Ik maakte een belofte, om de 2 maand aan Haar voeten te komen dienen, hopelijk kan ik dat waarmaken. Herrin Eva, moogt Ge voor altijd gelukkig zijn, ik heb U lief als mijn Meesteres, voor altijd. U bent mijn laatste Meesteres. Ik ben een bevrijde slaaf, slaaf van Eva, meine Herrin.

My text message, "Liebe Herrin, could I meet You today? Impossible to tell as it's always different … Being 20 minutes early, I start cruising in the SKW … big big mistake … Exactly on time Ein Sklave musst punktlich sein, he I turn into the Vingerlingstraat and walk towards my Herrin.

Approaching through the Vingerlingstraat allows me to see and observe Her as I get closer. Instead of approaching through the Schippersstraat and simply bumping into Her. As I approach Her dungeon, my sight improves. And a black shape with blond hair starts to standout from the dark background. I smile, a smile which keeps on growing as I get closer. My sight fades into a tunnel vision, everything becomes blur except for the Herrin at the end of the tunnel.

Ohh what a delicious view. I get aroused when my mind reaches out and tastes the smell of latex and the sight of Her in that perfectly fitting tight latex suit. Knowing very well that the suit is truly a skin on a skin … But suddenly "The Spider" notices the fly. She stops talking, stands up and Her warm smile morphs into a severe look. Agh the game is on, my smile grows even bigger … until … She opens the door and blocks the access, "Du bist nicht so fort her gekommen.

Before I realize what happened the door is closed and I'm out on the street with a collar around my neck ugh … and I didn't even manage to put one lousy foot in side. So far for good points for being on time … If someone sees me with a collar with a ring in the front … I pull up the zipper of my coat as if it's freezing cold and start walking … quickly … Scanning the people around me. Nobody pays attention to me Ouff … I think "Die liebe Herrin is vielleicht niche so lieb heute" … Rotating back through the Vingerlingstraat, my Herrin notices me and disappears quickly in the back.

After about 10 steps I backtrack and hello there She is. My smile returns … but I'm still not allowed in. I notice the leather wrist cuffs on her chair, ohh no. Next thing I know, I'm walking again but this time with leather wrist cuffs.

Attached to each wrist cuff is a metal ring. Luckily the cuffs are not tied together. I try to hide the wrist cuffs in the pockets of my jacket, but the pockets are not deep enough and the rings tend to escape … Carefully not to pull my jacket down and thus revealing the collar, I walk.

Walking by another mistress, I notice that she scans me closely through a mirror, and smils mockingly as I walk by … I guess something must show since on my previous round I was just scanned coldly. Or perhaps it's simply my imagination.

Looking down at my arms - ohh no - I see that the wrist cuffs show and the ring hangs out underneath it, swinging as I walk.

Black cuffs on a bright blue jacket … oh my … I speed up … Other girls try to catch my attention, … sorry girls … the gravitational pull from my Herrin is impossible to escape from. Ouff, happy not to have to find out what the next level would have been … The dungeon … Once upstairs, I wait impatiently in front of the entrance of Her dungeon. But my Herrin plotted different, "Dreh dich um, zieh dein Kleider aus und legte sie aug der Treppe, Sklave".

Without giving me any further thoughts, She enters Her dungeon, closes the door leaving me alone. I blink with my eyes and think … Ugh. I guess there is only one thing to do … Before I'm fully undressed the doors opens and a voice reaches out … "Auf die Knie, wenn du fertig bist und nicht umdrehen, Sklave".

The Herrin disappears again, and I kneel as ordered with my back to the open door. Patiently, I concentrate on the sounds of her heels and the latex suit. Suddenly I smell the latex, I know She's close, very close, and then … silence.

As with the ticking of the timer of a bomb, when sound fades into silence … something is up. And indeed shortly afterwards, I hear "Umdrehen, Sklave! Still on my knees, with my eyes locked on the floor, I slowly spin around.

Suddenly 2 shiny 15 cm black high heels and a metal bowl appear in my field of view. The heels are separated from each other by about 45 cm. Centered between the heels is a bowl with a yellow liquid. I stop spinning when I'm in front of my Herrin. I discover that my Herrin stands very close. Her polished suite radiates a perfume of latex — hmmm. Unable to resist I lift my head and eyes - somethings are worth risking punishment … As I lift my head, my eyes scan like two laser beams upwards starting with Her 15 cm ultra high heels.

About 10 cm above her knees the black boots end and the latex suit reveals itself. Continuing … my eyes reach her hands resting on her hips. I continue until I have covered all the gentle female curves in the thigh fitting shiny latex suit … what a sight. Boots about 45 cm apart, hands on Her thighs, towering over me and severely looking down on me with mockery in the eyes.

No question who's the boss. I wonder if She felt the scan of my probing eyes burn onto Her suit … When I my eyes lock onto Her eyes, they were waiting for me and tell me "Ja Diese ist mein Domain und du bist mein. Wenn du fertich bist, können wir weiter machen, Sklave" … The scan was expected and remains unpunished. Hopefully I won't be blindfolded too quickly … but then being blindfolded opens doorways to other pleasures … Why worry about it, I have no saying in it … In front of my Herrin is a metal bowl with … fresh warm Nectar.

My Herrin knowns that it will give me a kick as a double espresso and orders me … Luckily my Herrin didn't eat asperges ;- Shortly afterwards, She orders "Reingehen, Sklave" … When I hear the order - with a salty taste I'm my mouth, I think … waw and this is the only the foreplay … I don't make the mistake of standing up, no I know better, I crawl. Behind me the door closes, literally and figuratively.

Leaving outside the Vanilla me sitting patiently waiting next to my shoes … I wonder, will She, when I'm restrained, allow me to occasionally cares the latex on Her legs, time will tell. In any case, even restrained or blind folded, my hand will gently reach out.

Hoping that sometimes She will allow me to be lucky … And so the game begins … Almost 4hrs later, I'm released from my restraints and I collapse - completely exhausted - on Her bed.

I receive a cold coke and press it against my overheated nipples. My breading slows down and my mind drifts off to the recent past. A truly amazing session, full with surprises, some knotty, some sweet, some painful, some salty. But all extremely pleasurable: Eva - not surprisingly also dressed in a latex catsuit - smiles kindly at me.

Patiently she waits, contemplating my happiness. Knowing how long and intense the session was she grants my mind the time to recover and return to the present … Wow what a session …. Dragged along by my Vanilla alter-ego, I float on a cloud of happiness … Vanilla, annoyed by the long wait and jealous of my happiness, lashes out … "What if your precious Herrin finds out that you played Her? Secondly, you wore that colorful jacket you wore before. You knew She would recognize it and the colors would make you stand out in the distance Thirdly, you entered SKW through the far end of the Vingerlingsstraat, in full view of Her.

But ignored Her … Not to mention frequently checking you phone for the "Kom Sofort" command … Still on my cloud, I shrug my shoulders "ugh ugh" It didn't quite work out that way you expected, he … Wanting to shut up my Vanilla alter-ego: Anyway being from time to time a little bit a naughty slave, incites the Herrin to be creative. Which pushes the game towards unexpected horizons …" Vanilla laughs: You're sure you can handle HER creativity? You were not so brave walking around with those wrist cuffs and that collar.

You should have seen how quickly you where off the street, once your precious Herrin let you in … Feeling a bit uncomfortable on my could of happiness, I reply: What She doesn't know, She can't be use against me …" Mr Vanilla grumbles "Wait until I'm home and you're snoring keeps me awake …" Suddenly my cloud is getting very thin … "You wouldn't! Suddenly Vanilla looks up concerned as he realizes that we both share the same bottom … ….

My mind drifts off and there She appears. She morphs into a crystal clear image of my Herrin dressed in a black Cat suit. Slowly next to my Herrin the blurry image of a slave girl appears … naked on her knees sitting on her folded legs.

My Herrin however, turns around on her 15 cm high heels shifting the leach from hand to hand … but always making sure to face me IT being tied down and blindfolded by a black latex mask. She lets her fingers gently drift over ITs stomach, watching how Her touch has an electrifying effect on IT.

Wer auf mir sitzt, Muschi und Arsch bedient von meiner Zunge und mir ihre Champagner gibt. Ich kann nicht warten, bis es Wirklichkeit wird. Ware es moglich die Fantasie zu realisieren? Locked to the St-Andreas cross, legs spread, feet resting on a step 20 cm above the ground.

After She quickly used a bondage rope to firmly lock both legs over their full length to the cross, She stands up and checks out her handcraft. The door opens and as my Herrin enters she turns around, letting her mockery eyes drift over me. My month is suddenly dry, unable to speak, my eyes gently probe her beautiful body… What was once a blurry image in my fantasy turns out to be a beautiful sculpted body.

She stands completely naked, except for a collar around her neck and 15 cm high heels boots. Shiny black boots with laces, reaching halve way up her thighs … Jasmine stands, feet together, hand palms pressed to the side of her legs touching the top of her boots, completely shaven.

In the middle of her flat belly, jewelry decorates her belly button. The piercing is laced with glittering red stones and ends up in a 3 cm string with 6 bright stones … The string acts as an arrow pointing downwards, to wards where her shaven vulva starts … Moving up, perky breasts with big nipples stand out Black silky hair reaches down on her back.

And beautiful face, with gentle dark eyes smiles at me … Oh oh.. Jasmine drops to hear knees and hands. And crawls towards me swinging her body like a sensual feline. As she reaches me, she puts her hands on the bondage ropes around my legs and in a fluent movement she pulls herself onto her knees.

As her face approaches, the tip of her tong appears and caresses my balls. After she gives my balls a last lick, she turns around and crawls swinging her hips like a gracious panther to the swing she loves so much … Magically the discomfort of the cross fades away, as my eyes lock onto Jasmines secret garden wiggling in front of me … oh my … Once my Herrin securely locked Jasmin in the swing, She steps aside granting me full view.

Released from the Cross, I drop to my knees. The Herrin puts the back of het right thigh against my left shoulder. As I press my left cheek against her boot while watching Jasmin, she caresses my head, as you would do with a nice pet … When the bondage ropes are tucked away She speaks the magic words and I rush forward to the calling pussy … But first I sniff at her belly and bald Venus shell, taking in the delicate perfume of flowers … My hands grab the chains next to Jasmins legs, and my head firmly seats between her hips.

As my tong reaches out Jasmin giggles. Different tastes register as I start exploring … My Herrin sees my unprotected bottom and decides some spanking would contribute. I hear how She makes a game out of selecting which one might be perfect one for the job. Jasmin moves out of my sight from the swing to the St-Andreas cross. Realizing I can sustain this position only for a short time — which would really be a shame!!! Amazing, while being serviced by my tong, she has the concentration to release her Nectar in small quantities, each time giving me a kick.

I, again on my knees with my head and hands on the floor. As my Herrin leads Jasmin away, I turn my head to watch … it would be a shame not to watch the crawling feline gaggling her bottom on the leach move away from me … Oeps I see my Herrin is watching me … with gentle eyes, registering that I disobeyed her command … Somehow, it feels like She had set a trap for me and I stepped into it … Gentle eyes??

Dit is toch een Nederlandstalig forum? Ik zou het dan ook op prijs stellen om je ervaringen in het Nederlands neer te schrijven. Wij moeten ook niet in het Nederlands schrijven op Franse, Engelse, Duitse of welke anderstalige sites dan ook While the color of my bottom returns to normal, I contemplate the wooden floor a few cm in front of my eyes … I close my eyes and my mind drifts of to the slave girl … I already miss my playmate, what a wonderful experience.

The door opens and my Herrin enters, carefully looking at me and comparing my position with her mental picture. I crawl towards my Herrin, I try to rub my head against her boot.

Knowing very well not to stand in the Dungeon, sink to my knees on the porch and crawl like the good pet I am. To my surprise, Jasmin lays on the bed. Arms and legs spread, locked down with leather wrist cuffs and chained to the bed corners.

With a pillow under her head, she lays confortable, unable to go anywhere. Sitting in front of the bed, I look strait at her soggy pussy… gulps … My Herrin instructs me to lick her.

Excited I clime on the bed, moving slowly towards her pussy. But suddenly, I feel a pressure and freeze dead cold eyes wide open … My Herrin, has grabbed my balls and pulls them backwards while squeezing them … oh oh painful lightings radiates in my groin … Jasmin lifts her head wondering what happened.

Jasmin giggles and I moan. When I reach her pussy. Wack and my balls are released … pfff. Jasmin watched it all with big eyes, and I start licking her pussy happy the ordeal is over. My Herrin laughs to Jasmin: Well there is a job I like … Seeing that Jasmin has her legs closed, She reaches over Jasmin and gently pushes her knees wide spread. She walks Jasmin to me, and makes her sit on my face. I lift my hands to support her bottom, and gently maneuver her pussy over my eager mouth.

Jasmin looks over het scholder and laughs too. Her long silky hair falls over her right shoulder and partially covers her right breast.

She turns and she slowly walks away gently swinging her bottom. Oh that girl knows very well what an eye catcher she is. From my cage, I watch how she moves … how her bottom moves … Before the door, she partially turns towards me and looks over her shoulder from underneath her dark long hair.

As I see her smiling face with soft eyes, she winks … Hoooooo and then she steps outside … Hoooooo says Vanilla as Jasmin walks by … Question; Fictive or true story?

A few weeks ago. As the message is being send, she has seconds thoughts, but too late… Damn. Once She has me standing with my back to the bed, She reaches out for a roll of transparent plastic foil. As I look puzzled at the roll, She laughs and orders me to hold one end of the plastic on my chest. Minutes later Martina is wrapped up like a mummy. Only leaving her neck, head and feet free.

Once She maneuvered me into a confortable position - with a soft pillow under my head - She sits next to my right hip and reaches out… She puts a 10x10x10 cm box in plain view on my stomach. Seeing that the content of box finally registered, She opens it and slowly pulls out a strip containing 5 needles, each needle separately packed.

Oh oh mmm, I moan and my eyes grow wide as She makes a show of presenting the 2cm needles to me. Slowly She put them down on my chest, all the needles looking straight at me. The skin on my nipple bending inwards under the pressure of the needle, until it breaches my skin. And as my nipple takes back its original form, it impales itself on the needle.

Then She slowly slides the 2 cm needle in my nipple until only the plastic cap shows… 15 times. Oh no … a small introduction to needles??? She moved the box onto the bed but leaves it in plain sight. Again making a show out of displaying 3 packs of 5 needles … By now, my dick, balls and nipples are hypersensitive, already feeling the sting of the needles yet to come.

Each single one staring back at me, as my mind convinces me of the pains to come… She sits on the bed next to my to right elbow and shows me a mask. A white rubber mask that would cover my entire head and neck.

A mask with only 2 small holes in front of the nostrils … ugh … As I study the mask my eyes grow even wider. Wrapped up like a mummy, with all these needles on my chest???? Eva keeps looking until she has my full attention. With a warm and gentle voice she sais in English with a German accent. As by magic the Herrin reappears and then darkness … She fits the mask on my head and makes sure I can breath. Her warm hand on my neck feels very comforting as She gives me the time to get used to the mask… She moves away, but somehow I can feel Her presence… close by.

A very comforting feeling, I start to relax, my breathing slows down. The white mask still allows me to see changes in shades.

After all the evil needles did disappear too. Her hands caressing hands move over the foil and tear it away from my nipples and grown … Three cold spots on a body wrapped in foil, a body that is feeling very warm and getting warmer… She ties my balls… Suddenly I feel like a line of needles stinging all around my left nipple, I coil my body and I start panting. Then the same feeling on my balls… She laughs… As the feeling fades away, I hear the tearing sound of plastic. Ugh, what make a flower?

As by magic I can speak German, what a small needle can do to ones language skills… Continuing boldly: Oh no, oh no … two nipples with lots of needles. Her fingers gently caress my dick. Ab jetzt wirst du alle Nadeln zahlen! Sting… One… And the game continues until the score is … Much later… Freed from the plastic and about 51 needles, I lay — mentally exhausted - on the bed with my eyes closed.

Laatst gewijzigd door Martina99 ; , Ineens is ze terug in de Upper Dungeon en ziet zichzelf liggen op het comfortabel kussen bovenop de grote kooi. Benen gespreid, de enkels vast gebonden met zachte zwarte touwen aan de staven van de kooi. Haar polsen eveneens vastgemaakt met touwen aan de staven ter hoogte van haar dijen. De ogen afgeschermd door een zachte lederen blinddoek.

Een zwarte leren halsband met een grote metalen ring vooraan, maakt het geheel af Oh oh wat een zicht, wat een belofte van plezier Na het aanbrengen van de blinddoek en het vastbinden verstompt elk geluid, elke geur, elke aanraking, elk gevoel Plots wordt haar neus geprikkeld Haar geest projecteert een beeld: Juist dicht genoeg om Martina de bedwelmende geur van de latex te laten gewaarworden, maar nooit contact makend De geur geeft haar een kick alsof het poppers zijn Naarmate de geur van de latex verdwijnt, gaat de projectie van de Herrin op in de zwarte omgeving Terwijl Martina kreunt versnelt haar ademhaling.

Na verloop van tijd verdwijnen de vingers In de plaats komt het geluid van een flesje dat wordt opengedraaid Telkenmale wordt het contact verbroken en telkenmale herbegint het ergens anders Telkenmale spant Martina haar ruggengraat op en duwt haar torso naar boven De rust keert terug en Martina hoort de vertrouwde geluiden van de high-heels en de latex catsuit De Herrin gaat weg Ver weg klinkt het geluid van touwen die over metaal glijden Een, twee, drie touwen Over en over het zelfde geluid Martina raakt de tel kwijt.

Rustig wandelt de Herrin terug naar het voeteind van de bondage tafel, knoopt een van de touwen vast aan de kooi. Legt het over de enkels.

Spant het aan en maakt het vast aan een staaf van de kooi. Martina, gevangen in een web van strak gespannen touwen, probeert ze zich een beeld te vormen van zichzelf in bondage. Terwijl de Herrin toekijkt op haar kunstwerk, concentreert Martina zich op wat ze nog WEL kan bewegen De inventaris is ontnuchterend snel gemaakt, alles zit muurvast, behalve hoofd, voeten en tenen, handen en vingers Hmm denkt Martina, handen en vingers?

De Herrin moet vlakbij zijn?? Zachtjes beginnen de handen heen en weer te bewegen. De vingers - zoals tentakels op zeeanemonen - deinen zachtjes heen en weer in de hoop een prooi te vangen De kans om de Herrin te vangen is nihil, maar toch deinen de vingers zacht op het ritme van het geluid dat uit een kamer van het huis ernaast komt Terug het geluid van een schroefdop Het geluid van een andere schroefdop, een metalen schroefdop De gel wordt in gemasseerd, naarmate Zij masseert neemt het branderig gevoel toe De Herrin gaat weg, Martina alleen latend met een heet gevoel in haar kruis.

Het tippelen van de high-heels komt dichterbij, vergezeld door een slepend geluid. Het geluid van een stekker die in een stopcontact wordt gestoken verkleind de lijst tot Het zoemend geluid verraad het toestel Martina strekt haar rechterhand en vingers, maar Ze staat juist buiten het bereik De Herrin kijkt glimlachend naar de golvende hand beweging Met minuscule bewegingen verkent de vinger de indringer.

De indringer voelt aan zoals de huid van een dolfijn. De Herrin maakt een kleine aanpassing en plotseling kunnen 3 vingers de latex oppervlakte verkennen. Het geluid van een plastiek dopje wordt vergezeld door een radikale beweging van Haar heup. Haar volledige bil ligt in mijn handpalm. Mijn hand en vingers kunnen hun geluk niet op en verkennen zachtjes strelend de mooie vrouwelijke ronding, verkennen zachtjes strelen hun beloning De Herrin buigt zich over mij en geeft me een grote dosis poppers.

Dankzij het gevoel van de latex en rush, drijft Martina weg op haar wolkje van geluk Totdat de plotse verschijning van klemmen op haar tepels, het effect hebben van een leiband die wordt aangespannen You rubbing Your arm very close to my nose, so I could smell the exciting latex. And You leaving my hand free enough so it could discover the unexpected surprise. Oh oh and what a surprise it was: Yes that music is truly painful: I suspect You have something totally different in mind Whatever it might be, Martina knows it will be very very good Als ik iets doe denk ik "Fuer meine herrin".

Dit voelt zich goed aan, geborgen, aangenomen, zeker om in de eigen gedachten alles voor de Meesteres te doen althans te proberen. Deze zin spookte laatste zaterdag ook door mijn gedachten toen ik aan mijn afspraak dacht met Eva. Opeens stond de overgave, die ik bij Haar gevonden had, op het spel.

Kende ik dit niet van tijdens mijn tijd in de spirituele wereld van Goden en Godinnen. Ook daar haakte ik af, enigszins normaal want Goden zijn minder tastbaar dan een menselijke gedaante. De voeten van de Meesteres zijn werkelijk reëler dan de voeten van de onzichtbare God of Godin Althans wanneer men nog niet ver genoeg gevorderd is op het spirituele pad. Meesteres Eva heeft echter de leegte van devotie opgevuld, een devotie of overgave die voordien maar niet plaatsvond.

Ook mocht ik zaterdag de zegen ontvangen Haar voet te masseren. Maar ik was gewoon niet goed genoeg, er was twijfel zoals voorheen reeds gezegd , mijn handen stokten. Opeens was mijn overgave niet meer ter beschikking, nederigheid bekroop me, waarschijnlijk valse deemoed. Valse deemoed is niet goed als men de Meester, Meesteres wil behagen. Waar was ineens "Fuer meine Herrin" gebleven? Die zaterdagavond was ik overigens te laat op de afspraak, 15 minuten, door de ontstane twijfel uiteraard.

Dat maakt de rekening van de Meesteres niet natuurlijk. Twee rondjes door het landschap der vrouwen. Geile mannen doorheen de straten. Toch is dit geen probleem voor me, ik had immers mijn Meesteres reeds mogen aanschouwen.

Zelfs al had Ze me naar huis gestuurd had ik het niet erg gevonden. Een glimp van de Godin is alle rijkdom in de drie Werelden waard. Maar toen, bij de derde doortocht, mocht ik binnen. Ik mompelde een schuchtere verontschuldiging. Een straf zou waarschijnlijk wel volgen. Meesteres Eva benadrukte dat dit ook komen zou. Haar zachte aanrakingen voor en tijdens het knevelen op de bank waren aangenaam.

Eva vroeg me te spreken tegen Haar, mijn fantasie kenbaar te maken. Maar ik heb geen fantasie, buiten dan alleen maar in Haar omgeving te mogen vertoeven. Een vraagje, verwondering, had ik wel, waarom ze me steeds zo zacht behandelde.

De zweep leek me immens groot die ze gebruikte. Gelukkig was ik ingepakt in folie waardoor er geen sporen zichtbaar zijn. Herrin Eva is wel zeer attent. De slagen op het lichaam ervoer ik als aangenaam, die op mijn onderlichaam was andere koek. De rest van mijn lichaam kan redelijk veel pijn verdragen. Gelukkig had ik haar een oude fantasie niet verteld van "hoe veel pijn zou ik kunnen doorstaan voor de Meesteres"?.

De Meesteres genoot zichtbaar door de pijnreacties zichtbaar op mijn gezicht, eindelijk, zei Ze! Na de zweepbehandeling 33 slagen die ik mocht tellen Kreeg ik mijn zelf gekochte masker opgezet. Ik moest immers nog een slaaf van Haar blazen en zelf geblazen worden. Het voelt zich nog wat onwennig aan deze dingen te doen, maar Herrin Eva zal me alle details van het slaaf zijn aanleren, "es braucht ein bisschen Zeit".

De slaaf kreeg zijn lusten bevredigd, ik was blij mijn Meesteres daarbij te mogen helpen. Hoe graag zou ik meer tijd in Haar tegenwoordigheid willen doorbrengen. Vanwege mijn te laat komen mocht ik echter niet de ganse nacht in Haar bijzijn blijven. Toch hadden we een mooi gesprek na de sessie.

Dit is wel heel aangenaam met U,Meesteres. Martina neemt haar GSM om een nieuwe afspraak te maken. Bij het aantikken van het nummer van haar Herrin, ziet ze Haar laatste bericht. Hmm misschien maar best de cold-packs niet vergeten Dein Interesse an einem Keuschheitsgürtel lesest male hat mir Gefällen. Dienstag Holst du ihn bei mir ab. Du wirst in absoluter Keuschheit leben bis Freitag.

Das ist dein Termin zur Abgabe! Martina en Vanilla kijken elkaar met grote ogen aan. That is very very scary and risky. It will largely depend on how discrete it is. It could be that I chicken out And have to beg for mercy. Wir versuchen es weiter. Om nog niet te spreken over hygiëne, discretie, ongemak, sport, Nee absoluut geen goed idee Martina googled verder en komt met een positief antwoord op alle behalve de laatste vraag Martina begint te argumenteren: Volgende week is de ideale week, we zijn alleen thuis, maandag is de laatste zwemles, een CB heeft een plastiek slot dus als het moet kan je je bevrijden Vanilla weet dat dat laatste argument een een vals argument is, want Martina zal alles doen om te verhinderen dat ze haar Herrin ontgoocheld.

Na twee dagen gezaag aan zijn oren geeft Vanilla zich gewonnen Hoe typisch dat hij aan het kortste en zij aan het langste eind trekt But next time I see something in Your dungeon, I will think twice before I ask questions Aber Mut wird belohnt Martina wandelt in het donker door het SKW.

Een spookachtig SKW, met zijn rode en blauwe neon verlichting en al die sensuele creaturen die uitrijken naar ieder die voorbijkomt Geen enkel krijgt echter vat op Martina. Doelbewust stapt ze de Vingerling straat in en probeert haar Herrin te detecteren En daar staat Ze in een Ahoeoeoeoe huilt de wolf in Vanilla Een korset dat Martina nog nooit gezien heeft.

Traag scannen Haar ogen de omgeving, Haar slavin zoekend Wetend dat het tijd is en dat Martina vlak bij moet zijn De deur gaat op een kier. Geen deur, nee een sluisdeur zoals op een ruimteschip, waarbij de Herrin in een vacuüm staat Alles wordt door deze kier binnen gezogen in haar Dungeon.

Martina is een vogel voor de kat - Martina een vogel voor de Herrin Herrin Eva glimlacht smalend naar Vanilla en Herr Schwanz Een kwartier later in haar Lower dungeon

Grote vette kut vrouw trio


Wij gebruiken geen cookies die andere dan functionele, communicatieve of analytische doeleinden hebben. Ik geef hierbij aan Tease Media B. Ik verklaar hiermee dat ik het cookiestatement gelezen heb. Home SM Dominant aangeboden. Mijn Sexjobs Inloggen Advertentie plaatsen Maak account aan. Gangbang Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Nieuwsbrief Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: Filteren op locatie Land   Alles Nederland België.

Call, text or whatsapp me for appointment Half a hour , a hour a Miss Louisa uit Utrecht. Hallo onderdanige subjes, slaafjes, mannen, Ik ben Mrs. Darkness, 38jr en zoek jullie, beginners Hallo onderdanige subjes, slaafjes, mann Heren,Dames en Stelletjes welkom.. Ik ben een kinky Vampy Mistress,Gepierced en Tattooed.. Fetishbabe Vera uit Tilburg. ZO slaafjes zwijntjes en losers!!! Dus JIJ voelt je aangesproken door mijn advertentie en je wil v Mrs Love uit Amsterdam. Hoi ben je geïnteresseerd in Mij als jouw Dominatrix in leer, lak of een FemLady die op en top gekle Hoi ben je geïnteresseerd in Mij als jou Meesteres Zena uit Muiden.

Is de stap voor jou te groot om meteen real-life te gaan? Dien mij dan vanaf nu online. Is de stap voor jou te groot om meteen r Weet u niet of SM wel iets voor u is?

Begin eerst met soft SM en ontdek hoe het voelt om uw fantasie Meesteres Savina uit Antwerpen. Mevrouw Petra uit Voorthuizen. Lees de hele advertentie voordat je me een bericht stuurt! Lees de hele advertentie voordat je me e Charisma Gold uit Tilburg. Mrs Amber uit Muiden. Hee slaafje Ik ben Melanie 25 jaar Ik ben geboren met dominantie en geniet ervan om je dan ook Hee slaafje Ik ben Melanie 25 jaar Dag slaafjes Wil je lekker gepijnigd gedomineerd vernederd of een paar stevige trappen in je balle Dag slaafjes Wil je lekker gepijnigd g Alice MissWoW uit Almere.

Wij zijn twee meesteressen en zoeken een slaafje die lekker gepijnigd wil worden en extreem onderdan Ze nam een grotere forceps die Ze op mijn eikel vastkneep, en om de zoveel seconden een klikje verder dichtneep. Hoewel ik veel pijn kan verdragen, schreeuwde ik het uit. Je hebt er zelf om gevraagd, mehr Schmerz, zei Herrin. Je moet het nu maar ondergaan.

Ze liet mij achter en ging één verdieping lager de slaaf halen. Haar afwezigheid leek een eeuwigheid te duren. Ik kronkelde naar alle kanten omdat nu eens mijn tepels, dan mijn clitje, dan mijn eieren vreselijk pijn deden.

Tot ik het geklik van Haar laarzen op de trap hoorde. Meesteres Eva kwam binnen met haar slaaf aan de leiband. Hij had een zware lederen kap over zijn hoofd gekregen, met gaten voor ogen en neus, en een brede halsband om zijn nek.

Ze beval hem rechtop naast de sling plaats te nemen, en zijn lid voor mijn mond aan te bieden. Mij beval Ze zijn vlees in mijn mond te nemen, wat ik met veel plezier deed. Ik schoof mijn lippen op en neer over zijn speer en genoot intens. Ondertussen zette Herrin nog meer klemmen op mijn tepels, bond Zij mijn clitje nog strakker aan en plette mijn eitjes nog wat meer.

Zij gordde een enorme voorbinddildo om, van wel 30 cm lang. Langzaam begon Zij met de tip van de kunstpenis tegen mijn roosje te drukken, tot de reuzachtige paal langzaam in mijn darmen schoof.

Intussen beval Ze mij nog heviger op die van Haar slaaf te zuigen. Ik raakte opgewonden door zijn gekreun en zoog nog harder om hem tot een hoogtepunt te brengen.

Intussen beukte Herrin maar door. Haar dikke neukpaal schoof heen en weer in mijn travokutje. Telkens Ze voelde dat ik wat meer opgewonden raakte, kneep Ze de scharen op mijn tepels en eikel nog wat meer dicht.

Mijn eikel was een platte vijg geworden. Toen Ze voelde dat mijn hoogtepunt naderde, rukte Ze hevig aan mijn clit en in een orgasme van pijn en genot kwam ik klaar. Uitgeput, en nog altijd volledig geïmmobiliseerd, bleef ik in de sling hangen. Herrin nam de slaaf weer mee en sloot hem op in Haar hondenkooi. Ze maakte mij langzaam los, met een gigantische grijns op Haar gezicht. Ik trippelde op mijn torenhoge hakken achter Haar aan naar de eerste verdieping, waar Ze mij een colaatje aanbood om te bekomen.

Ze vroeg mij hoe ik de sessie vond. Ik vond ze hemels en hels tegelijk, het hardste, meest intense en meest bevredigende SM-spel dat ik tot dan gespeeld had. Herrin vertelde mij dat ik een zeer hoge pijngrens had, en dat maar weinig van Haar slaven deze behandeling aankonden. Ik ga ervan uit dat de vaste klanten van deze rubriek daar ook bijhoren.

Ik gaf Herrin een zoen en Zij liet mij met een brede glimlach uit. Op wolkjes trippelde ik door het SKW, achternagefloten door enkele mannen. Toen ik een tijdje later terugkeerde voor een kortere sessie ik had geen tijd voor méér, maar was er hoognodig aan toe om nog eens door Haar onder handen genomen te worden , bekende ik Haar dat mijn tepels, mijn eitjes, mijn clitje en mijn grotje maar liefst twee weken pijn gedaan hadden, maar dat ik van elke moment dat die pijn mij aan Haar herinnerde, intens genoten had.

Herrin Eva is, echt waar, buiten categorie en zonder concurrentie. Ze is niet alleen beeldschoon en welgevormd, uiterst lief voor en na het spel, maar meedogenloos en gemeen tijdens de sessie. Een harde domina met een echt hart voor BDSM. Ze weet bovendien feilloos wat bij welke slaaf of slavin werkt en wat niet, maar slaagt er toch telkens in om nieuwe en originele behandelingen toe te passen.

En Ze heeft in al die sessies mijn grenzen een flink eind verschoven. Volgende keer vraag ik Haar nog een hardere sessie, zeer zeker! Zal ik iets bekennen? Herrin Eva is verslavend, en als ik het mij kon veroorloven zou ik Haar elke week gaan bezoeken. Laatst gewijzigd door Belle de Nuit ; , Dit kan volledig anders zijn of in details, maar ik heb nog niet vaak het idee gehad van, tja dit heb ik al eerder bij haar meegemaakt, zelfs als het al eens gelijkaardig is, geeft ze er nog zo'n draai aan dat het anders is of lijkt.

Bij andere dominanten ook zeer goede wordt het vaak een 'meer van hetzelfde' spel, dikwijls goed, tot in de perfectie zelfs, maar worden er weinig of geen nieuwe aspecten aan het spel toegevoegd. En daar ligt, volgens mij, de sterkte van Eva, ook al bezoek je haar meermaals, het blijft vernieuwend en haar fantasie lijkt quasi eindeloos. Fijn dit te mogen meemaken, groetjes Erco. Maar voor het restaurant maakte ik een ommetje langs het SKW.

Ik trof Eva op haar bekende locatie, met een grote glimlach op haar gezicht. Of ze laat werkte, wou ik weten. Ze had zeker afspraken tot middernacht, zelfs één, misschien twee uur. We spraken af dat ik na het etentje opnieuw zou langskomen, of haar minstens een sms zou sturen. Geen tien minuten later liet ze mij binnen.

Onder mijn donker pak droeg ik wel lingerie en kousen… Nadat ik mijn mannenkleren uitgetrokken had, vervolledigde Herrin mijn outfit met hoge lieslaarzen, een strak lederen korset en lakhandschoenen. Om mij dan meteen stevig vast te maken op haar onderzoekstafel. Ze weet dat ik pijn en plezier graag verenig en dat mijn grens ver ligt. Herrin begon meteen mijn tepels hard te knijpen om mij in de stemming te brengen. Mijn lid reageerde ogenblikkelijk. Het duurde niet lang of ze bond mijn ballen en mijn lid snoeihard af met een nylonkous.

Toen ik het al uitschreeuwde, trok ze mijn penisbondage nog wat steviger aan. Mijn tepels verwende ze met een stel venijnige tepelklemmen, die verbonden waren met het soort elastiek waarmee je bagage op het dak van je auto vastmaakt. Die werd strak opgespannen en boven mij aan een vertikale stang vastgemaakt. Om de pijn te verzachten, probeerde ik mijn rug te krommen, zodat mijn tepels toch een paar centimeter hoogte wonnen.

Tussen mijn tanden kreeg ik een mondspreider die mijn boven- en onderkaak pijnlijk uit elkaar trok. Herrin liet een 30 cm lange dildo in mijn keel zakken, die ze aan een andere vertikale stang verbond. Ik moest de gummi paal met lust pijpen en in en uit mijn mond laten glijden. Maar zonder die helemaal kwijt te raken.

Of ik wist welke straf mij te wachten stond, als ik de dildo zou loslaten, vroeg Herrin. Laat de dildo uit je mond glijden, beval ze. Ik gehoorzaamde en kreeg meteen een ferme klap op mijn lid.

Onmiddellijk daarna kneep ze uit alle macht in mijn scrotum en perste ze mijn ballen uit alsof het rijpe citroenen waren. Met mijn mond wijd opengesperd gilde ik het uit van de pijn. Volgende keer, knijp ik nog harder, dreigde ze. Intussen spande ze mijn tepelklemmen wat strakker aan en schoof de vertikale staaf omhoog, om de spanning op de elastiek te verhogen.

Herrin weet zo perfect hoe ze je je grenzen kan doen verleggen. Want terwijl ze je op één plaats een pijnstoot toedient, verhoogt ze de spanning of de kracht op een andere plaats. Zo bewerkte ze om beurten mijn tepels, mijn mond en mijn lid. Mijn tanden moesten nog verder uit elkaar, de dildo nog dieper in mijn keel. Mijn ballen werden nog steviger afgebonden, mijn tepels kregen nog een extra stel klemmen te verwerken.

Voor zover ik nog geluid kon uitbrengen, schreeuwde ik het hele SKW bijeen, denk ik. Herrin had intussen zwarte latex onderzoekshandschoenen aangetrokken en zette zich schrijlings over mij op de onderzoekstafel.

Haar middenvinger verdween in mijn kontgaatje, gevolgd door een tweede vinger, en een derde… Haar hand baande zich langzaam maar zeker een weg in mijn darmkanaal op zoek naar mijn prostaat.

Met haar andere, vrije hand draaide ze de tepelklemmen nog wat steviger aan en kneep dan keihard in mijn stijf lid. Heel lang duurde het niet meer voor ik met een luide kreet mijn hoogtepunt bereikte. Nadat Herrin Eva mij losgemaakt had, bleef ik nog een tijdje op mijn rug op de onderzoekstafel liggen. Toen ik in de vooravond even poolshoogte was komen nemen, was het volgens mij zeker haar bedoeling niet om zo laat te werken.

Dat ze mij om twee uur nog binnengelaten heeft, is alleen maar omdat ze dit doet uit overtuiging en omdat ze er zelf plezier aan beleeft. Ik heb het uitgeschreeuwd van de pijn, heb bij momenten mezelf vervloekt omdat ik daar machteloos en strak vastgebonden moest ondergaan wat ze met mij van plan was, maar ik heb weer een onvergetelijke sessie ondergaan.

Ik kijk al uit naar de volgende. Erfreue mich und die leser damit. Lass sie teilhaben an deinem erlebten und lass sie trauemen und Phantasieren. Dit was de opdracht van de Meesteres. Als toegewijde van De Godin van velen kon ik als nederige slaaf niet neen zeggen.

In mijn geval is het een zoektocht geworden van héél vele en lange jaren. Hoeveel Meesteressen ik intussen reeds ontmoet heb weet ik niet meer. Enkele keren ben ik bij eenzelfde Meesteres teruggekeerd, telkens werd echter duidelijk dat iets niet klopte.

Een paar keer dacht ik de Meesteres van mijn leven gevonden te hebben. Dat waren die keren dat er een echte chemie ontstond tussen de slaaf en de Meesteres. Een paar maal werd mijn ziel echt beroerd door de heerschappij van de Meesteres. Dat Meesteres Eva in mijn leven kwam veranderde mijn hele kijk op deze wereld van sm.

Altijd al wist ik dat mijn Meesteres ergens mijn leven zou binnentreden. Er was geen twijfel, al bij de eerste aanblik in Haar ogen. Verrukking, schoonheid en eerlijkheid zijn Haar krachten die me Haar doen respecteren.

Paralysing, onderwerpend, dwingend is Haar handelen waardoor ik enkel nederig voor Haar neerknielen kan. Ze weet het niet maar een paar dagen geleden in Haar tegenwoordigheid moest ik wenen, kon ik juist nog mijn fysieke tranen bedwingen toen ik in Haar ogen mocht kijken. Wat was ik graag verdronken in dat meer van geborgenheid. Toch was niet alles makkelijk. Een uur lang op de knieën in een kooi met het slavenhoofd op de grond, met nekcorset.

Gelukkig had ze het een beetje losser gelaten waardoor ik eventueel nog kon ademen. O die laaste keer, verleden zaterdag, Ze was zo mild. Ikzelf mocht naakt bij de verwarming liggen.

Soms kwam Ze naar me toe, Ze was lief. Maar Haar genade was zo groot die dag, Haar nectar die Ze voor me neerzette streelde mijn lichaam bij iedere slok die ik nam. Zelfs het pijpen een vaste opdracht die ik gekregen heb van Haar van haar andere slaven geeft me het genoegen waar ik zozeer naar verlangde.

Het verlangen Haar te dienen. Hoezeer verlang ik naar datgene wat onbereikbaar is voor een slaaf: Ik maakte een belofte, om de 2 maand aan Haar voeten te komen dienen, hopelijk kan ik dat waarmaken. Herrin Eva, moogt Ge voor altijd gelukkig zijn, ik heb U lief als mijn Meesteres, voor altijd. U bent mijn laatste Meesteres.

Ik ben een bevrijde slaaf, slaaf van Eva, meine Herrin. My text message, "Liebe Herrin, could I meet You today? Impossible to tell as it's always different … Being 20 minutes early, I start cruising in the SKW … big big mistake … Exactly on time Ein Sklave musst punktlich sein, he I turn into the Vingerlingstraat and walk towards my Herrin.

Approaching through the Vingerlingstraat allows me to see and observe Her as I get closer. Instead of approaching through the Schippersstraat and simply bumping into Her. As I approach Her dungeon, my sight improves. And a black shape with blond hair starts to standout from the dark background.

I smile, a smile which keeps on growing as I get closer. My sight fades into a tunnel vision, everything becomes blur except for the Herrin at the end of the tunnel. Ohh what a delicious view. I get aroused when my mind reaches out and tastes the smell of latex and the sight of Her in that perfectly fitting tight latex suit. Knowing very well that the suit is truly a skin on a skin … But suddenly "The Spider" notices the fly. She stops talking, stands up and Her warm smile morphs into a severe look.

Agh the game is on, my smile grows even bigger … until … She opens the door and blocks the access, "Du bist nicht so fort her gekommen. Before I realize what happened the door is closed and I'm out on the street with a collar around my neck ugh … and I didn't even manage to put one lousy foot in side. So far for good points for being on time … If someone sees me with a collar with a ring in the front … I pull up the zipper of my coat as if it's freezing cold and start walking … quickly … Scanning the people around me.

Nobody pays attention to me Ouff … I think "Die liebe Herrin is vielleicht niche so lieb heute" … Rotating back through the Vingerlingstraat, my Herrin notices me and disappears quickly in the back.

After about 10 steps I backtrack and hello there She is. My smile returns … but I'm still not allowed in. I notice the leather wrist cuffs on her chair, ohh no. Next thing I know, I'm walking again but this time with leather wrist cuffs.

Attached to each wrist cuff is a metal ring. Luckily the cuffs are not tied together. I try to hide the wrist cuffs in the pockets of my jacket, but the pockets are not deep enough and the rings tend to escape … Carefully not to pull my jacket down and thus revealing the collar, I walk. Walking by another mistress, I notice that she scans me closely through a mirror, and smils mockingly as I walk by … I guess something must show since on my previous round I was just scanned coldly.

Or perhaps it's simply my imagination. Looking down at my arms - ohh no - I see that the wrist cuffs show and the ring hangs out underneath it, swinging as I walk.

Black cuffs on a bright blue jacket … oh my … I speed up … Other girls try to catch my attention, … sorry girls … the gravitational pull from my Herrin is impossible to escape from. Ouff, happy not to have to find out what the next level would have been … The dungeon … Once upstairs, I wait impatiently in front of the entrance of Her dungeon.

But my Herrin plotted different, "Dreh dich um, zieh dein Kleider aus und legte sie aug der Treppe, Sklave". Without giving me any further thoughts, She enters Her dungeon, closes the door leaving me alone. I blink with my eyes and think … Ugh. I guess there is only one thing to do … Before I'm fully undressed the doors opens and a voice reaches out … "Auf die Knie, wenn du fertig bist und nicht umdrehen, Sklave".

The Herrin disappears again, and I kneel as ordered with my back to the open door. Patiently, I concentrate on the sounds of her heels and the latex suit.

Suddenly I smell the latex, I know She's close, very close, and then … silence. As with the ticking of the timer of a bomb, when sound fades into silence … something is up. And indeed shortly afterwards, I hear "Umdrehen, Sklave! Still on my knees, with my eyes locked on the floor, I slowly spin around.

Suddenly 2 shiny 15 cm black high heels and a metal bowl appear in my field of view. The heels are separated from each other by about 45 cm. Centered between the heels is a bowl with a yellow liquid. I stop spinning when I'm in front of my Herrin. I discover that my Herrin stands very close. Her polished suite radiates a perfume of latex — hmmm. Unable to resist I lift my head and eyes - somethings are worth risking punishment … As I lift my head, my eyes scan like two laser beams upwards starting with Her 15 cm ultra high heels.

About 10 cm above her knees the black boots end and the latex suit reveals itself. Continuing … my eyes reach her hands resting on her hips. I continue until I have covered all the gentle female curves in the thigh fitting shiny latex suit … what a sight. Boots about 45 cm apart, hands on Her thighs, towering over me and severely looking down on me with mockery in the eyes. No question who's the boss. I wonder if She felt the scan of my probing eyes burn onto Her suit … When I my eyes lock onto Her eyes, they were waiting for me and tell me "Ja Diese ist mein Domain und du bist mein.

Wenn du fertich bist, können wir weiter machen, Sklave" … The scan was expected and remains unpunished. Hopefully I won't be blindfolded too quickly … but then being blindfolded opens doorways to other pleasures … Why worry about it, I have no saying in it … In front of my Herrin is a metal bowl with … fresh warm Nectar. My Herrin knowns that it will give me a kick as a double espresso and orders me … Luckily my Herrin didn't eat asperges ;- Shortly afterwards, She orders "Reingehen, Sklave" … When I hear the order - with a salty taste I'm my mouth, I think … waw and this is the only the foreplay … I don't make the mistake of standing up, no I know better, I crawl.

Behind me the door closes, literally and figuratively. Leaving outside the Vanilla me sitting patiently waiting next to my shoes … I wonder, will She, when I'm restrained, allow me to occasionally cares the latex on Her legs, time will tell. In any case, even restrained or blind folded, my hand will gently reach out. Hoping that sometimes She will allow me to be lucky … And so the game begins … Almost 4hrs later, I'm released from my restraints and I collapse - completely exhausted - on Her bed.

I receive a cold coke and press it against my overheated nipples. My breading slows down and my mind drifts off to the recent past. A truly amazing session, full with surprises, some knotty, some sweet, some painful, some salty. But all extremely pleasurable: Eva - not surprisingly also dressed in a latex catsuit - smiles kindly at me.

Patiently she waits, contemplating my happiness. Knowing how long and intense the session was she grants my mind the time to recover and return to the present … Wow what a session …. Dragged along by my Vanilla alter-ego, I float on a cloud of happiness … Vanilla, annoyed by the long wait and jealous of my happiness, lashes out … "What if your precious Herrin finds out that you played Her?

Secondly, you wore that colorful jacket you wore before. You knew She would recognize it and the colors would make you stand out in the distance Thirdly, you entered SKW through the far end of the Vingerlingsstraat, in full view of Her. But ignored Her … Not to mention frequently checking you phone for the "Kom Sofort" command … Still on my cloud, I shrug my shoulders "ugh ugh" It didn't quite work out that way you expected, he … Wanting to shut up my Vanilla alter-ego: Anyway being from time to time a little bit a naughty slave, incites the Herrin to be creative.

Which pushes the game towards unexpected horizons …" Vanilla laughs: You're sure you can handle HER creativity? You were not so brave walking around with those wrist cuffs and that collar. You should have seen how quickly you where off the street, once your precious Herrin let you in … Feeling a bit uncomfortable on my could of happiness, I reply: What She doesn't know, She can't be use against me …" Mr Vanilla grumbles "Wait until I'm home and you're snoring keeps me awake …" Suddenly my cloud is getting very thin … "You wouldn't!

Suddenly Vanilla looks up concerned as he realizes that we both share the same bottom … …. My mind drifts off and there She appears. She morphs into a crystal clear image of my Herrin dressed in a black Cat suit. Slowly next to my Herrin the blurry image of a slave girl appears … naked on her knees sitting on her folded legs.

My Herrin however, turns around on her 15 cm high heels shifting the leach from hand to hand … but always making sure to face me IT being tied down and blindfolded by a black latex mask. She lets her fingers gently drift over ITs stomach, watching how Her touch has an electrifying effect on IT.

Wer auf mir sitzt, Muschi und Arsch bedient von meiner Zunge und mir ihre Champagner gibt. Ich kann nicht warten, bis es Wirklichkeit wird. Ware es moglich die Fantasie zu realisieren? Locked to the St-Andreas cross, legs spread, feet resting on a step 20 cm above the ground. After She quickly used a bondage rope to firmly lock both legs over their full length to the cross, She stands up and checks out her handcraft.

The door opens and as my Herrin enters she turns around, letting her mockery eyes drift over me. My month is suddenly dry, unable to speak, my eyes gently probe her beautiful body… What was once a blurry image in my fantasy turns out to be a beautiful sculpted body. She stands completely naked, except for a collar around her neck and 15 cm high heels boots.

Shiny black boots with laces, reaching halve way up her thighs … Jasmine stands, feet together, hand palms pressed to the side of her legs touching the top of her boots, completely shaven. In the middle of her flat belly, jewelry decorates her belly button. The piercing is laced with glittering red stones and ends up in a 3 cm string with 6 bright stones … The string acts as an arrow pointing downwards, to wards where her shaven vulva starts … Moving up, perky breasts with big nipples stand out Black silky hair reaches down on her back.

And beautiful face, with gentle dark eyes smiles at me … Oh oh.. Jasmine drops to hear knees and hands. And crawls towards me swinging her body like a sensual feline. As she reaches me, she puts her hands on the bondage ropes around my legs and in a fluent movement she pulls herself onto her knees. As her face approaches, the tip of her tong appears and caresses my balls. After she gives my balls a last lick, she turns around and crawls swinging her hips like a gracious panther to the swing she loves so much … Magically the discomfort of the cross fades away, as my eyes lock onto Jasmines secret garden wiggling in front of me … oh my … Once my Herrin securely locked Jasmin in the swing, She steps aside granting me full view.

Released from the Cross, I drop to my knees. The Herrin puts the back of het right thigh against my left shoulder. As I press my left cheek against her boot while watching Jasmin, she caresses my head, as you would do with a nice pet … When the bondage ropes are tucked away She speaks the magic words and I rush forward to the calling pussy … But first I sniff at her belly and bald Venus shell, taking in the delicate perfume of flowers … My hands grab the chains next to Jasmins legs, and my head firmly seats between her hips.

As my tong reaches out Jasmin giggles. Different tastes register as I start exploring … My Herrin sees my unprotected bottom and decides some spanking would contribute. I hear how She makes a game out of selecting which one might be perfect one for the job. Jasmin moves out of my sight from the swing to the St-Andreas cross. Realizing I can sustain this position only for a short time — which would really be a shame!!! Amazing, while being serviced by my tong, she has the concentration to release her Nectar in small quantities, each time giving me a kick.

I, again on my knees with my head and hands on the floor. As my Herrin leads Jasmin away, I turn my head to watch … it would be a shame not to watch the crawling feline gaggling her bottom on the leach move away from me … Oeps I see my Herrin is watching me … with gentle eyes, registering that I disobeyed her command … Somehow, it feels like She had set a trap for me and I stepped into it … Gentle eyes??

Dit is toch een Nederlandstalig forum? Ik zou het dan ook op prijs stellen om je ervaringen in het Nederlands neer te schrijven. Wij moeten ook niet in het Nederlands schrijven op Franse, Engelse, Duitse of welke anderstalige sites dan ook While the color of my bottom returns to normal, I contemplate the wooden floor a few cm in front of my eyes … I close my eyes and my mind drifts of to the slave girl … I already miss my playmate, what a wonderful experience. The door opens and my Herrin enters, carefully looking at me and comparing my position with her mental picture.

I crawl towards my Herrin, I try to rub my head against her boot. Knowing very well not to stand in the Dungeon, sink to my knees on the porch and crawl like the good pet I am.

To my surprise, Jasmin lays on the bed. Arms and legs spread, locked down with leather wrist cuffs and chained to the bed corners. With a pillow under her head, she lays confortable, unable to go anywhere. Sitting in front of the bed, I look strait at her soggy pussy… gulps … My Herrin instructs me to lick her.

Excited I clime on the bed, moving slowly towards her pussy. But suddenly, I feel a pressure and freeze dead cold eyes wide open … My Herrin, has grabbed my balls and pulls them backwards while squeezing them … oh oh painful lightings radiates in my groin … Jasmin lifts her head wondering what happened.

Jasmin giggles and I moan. When I reach her pussy. Wack and my balls are released … pfff. Jasmin watched it all with big eyes, and I start licking her pussy happy the ordeal is over.

My Herrin laughs to Jasmin: Well there is a job I like … Seeing that Jasmin has her legs closed, She reaches over Jasmin and gently pushes her knees wide spread. She walks Jasmin to me, and makes her sit on my face.

I lift my hands to support her bottom, and gently maneuver her pussy over my eager mouth. Jasmin looks over het scholder and laughs too. Her long silky hair falls over her right shoulder and partially covers her right breast. She turns and she slowly walks away gently swinging her bottom.

Oh that girl knows very well what an eye catcher she is. From my cage, I watch how she moves … how her bottom moves … Before the door, she partially turns towards me and looks over her shoulder from underneath her dark long hair. As I see her smiling face with soft eyes, she winks … Hoooooo and then she steps outside … Hoooooo says Vanilla as Jasmin walks by … Question; Fictive or true story?

A few weeks ago. As the message is being send, she has seconds thoughts, but too late… Damn. Once She has me standing with my back to the bed, She reaches out for a roll of transparent plastic foil. As I look puzzled at the roll, She laughs and orders me to hold one end of the plastic on my chest.

Minutes later Martina is wrapped up like a mummy. Only leaving her neck, head and feet free. Once She maneuvered me into a confortable position - with a soft pillow under my head - She sits next to my right hip and reaches out… She puts a 10x10x10 cm box in plain view on my stomach. Seeing that the content of box finally registered, She opens it and slowly pulls out a strip containing 5 needles, each needle separately packed.

Oh oh mmm, I moan and my eyes grow wide as She makes a show of presenting the 2cm needles to me. Slowly She put them down on my chest, all the needles looking straight at me. The skin on my nipple bending inwards under the pressure of the needle, until it breaches my skin.

And as my nipple takes back its original form, it impales itself on the needle. Then She slowly slides the 2 cm needle in my nipple until only the plastic cap shows… 15 times. Oh no … a small introduction to needles??? She moved the box onto the bed but leaves it in plain sight. Again making a show out of displaying 3 packs of 5 needles … By now, my dick, balls and nipples are hypersensitive, already feeling the sting of the needles yet to come.

Each single one staring back at me, as my mind convinces me of the pains to come… She sits on the bed next to my to right elbow and shows me a mask. A white rubber mask that would cover my entire head and neck. A mask with only 2 small holes in front of the nostrils … ugh … As I study the mask my eyes grow even wider.

Wrapped up like a mummy, with all these needles on my chest???? Eva keeps looking until she has my full attention. With a warm and gentle voice she sais in English with a German accent. As by magic the Herrin reappears and then darkness … She fits the mask on my head and makes sure I can breath.

Her warm hand on my neck feels very comforting as She gives me the time to get used to the mask… She moves away, but somehow I can feel Her presence… close by. A very comforting feeling, I start to relax, my breathing slows down. The white mask still allows me to see changes in shades. After all the evil needles did disappear too. Her hands caressing hands move over the foil and tear it away from my nipples and grown … Three cold spots on a body wrapped in foil, a body that is feeling very warm and getting warmer… She ties my balls… Suddenly I feel like a line of needles stinging all around my left nipple, I coil my body and I start panting.

Then the same feeling on my balls… She laughs… As the feeling fades away, I hear the tearing sound of plastic. Ugh, what make a flower? As by magic I can speak German, what a small needle can do to ones language skills… Continuing boldly: Oh no, oh no … two nipples with lots of needles. Her fingers gently caress my dick. Ab jetzt wirst du alle Nadeln zahlen! Sting… One… And the game continues until the score is … Much later… Freed from the plastic and about 51 needles, I lay — mentally exhausted - on the bed with my eyes closed.

Laatst gewijzigd door Martina99 ; , Ineens is ze terug in de Upper Dungeon en ziet zichzelf liggen op het comfortabel kussen bovenop de grote kooi. Benen gespreid, de enkels vast gebonden met zachte zwarte touwen aan de staven van de kooi.

Haar polsen eveneens vastgemaakt met touwen aan de staven ter hoogte van haar dijen. De ogen afgeschermd door een zachte lederen blinddoek. Een zwarte leren halsband met een grote metalen ring vooraan, maakt het geheel af Oh oh wat een zicht, wat een belofte van plezier Na het aanbrengen van de blinddoek en het vastbinden verstompt elk geluid, elke geur, elke aanraking, elk gevoel Plots wordt haar neus geprikkeld Haar geest projecteert een beeld: Juist dicht genoeg om Martina de bedwelmende geur van de latex te laten gewaarworden, maar nooit contact makend De geur geeft haar een kick alsof het poppers zijn Naarmate de geur van de latex verdwijnt, gaat de projectie van de Herrin op in de zwarte omgeving Terwijl Martina kreunt versnelt haar ademhaling.

Na verloop van tijd verdwijnen de vingers In de plaats komt het geluid van een flesje dat wordt opengedraaid Telkenmale wordt het contact verbroken en telkenmale herbegint het ergens anders Telkenmale spant Martina haar ruggengraat op en duwt haar torso naar boven De rust keert terug en Martina hoort de vertrouwde geluiden van de high-heels en de latex catsuit De Herrin gaat weg Ver weg klinkt het geluid van touwen die over metaal glijden Een, twee, drie touwen Over en over het zelfde geluid Martina raakt de tel kwijt.

Rustig wandelt de Herrin terug naar het voeteind van de bondage tafel, knoopt een van de touwen vast aan de kooi. Legt het over de enkels. Spant het aan en maakt het vast aan een staaf van de kooi. Martina, gevangen in een web van strak gespannen touwen, probeert ze zich een beeld te vormen van zichzelf in bondage.

Terwijl de Herrin toekijkt op haar kunstwerk, concentreert Martina zich op wat ze nog WEL kan bewegen De inventaris is ontnuchterend snel gemaakt, alles zit muurvast, behalve hoofd, voeten en tenen, handen en vingers Hmm denkt Martina, handen en vingers? De Herrin moet vlakbij zijn?? Zachtjes beginnen de handen heen en weer te bewegen. De vingers - zoals tentakels op zeeanemonen - deinen zachtjes heen en weer in de hoop een prooi te vangen De kans om de Herrin te vangen is nihil, maar toch deinen de vingers zacht op het ritme van het geluid dat uit een kamer van het huis ernaast komt Terug het geluid van een schroefdop Het geluid van een andere schroefdop, een metalen schroefdop De gel wordt in gemasseerd, naarmate Zij masseert neemt het branderig gevoel toe De Herrin gaat weg, Martina alleen latend met een heet gevoel in haar kruis.

Het tippelen van de high-heels komt dichterbij, vergezeld door een slepend geluid. Het geluid van een stekker die in een stopcontact wordt gestoken verkleind de lijst tot Het zoemend geluid verraad het toestel Martina strekt haar rechterhand en vingers, maar Ze staat juist buiten het bereik De Herrin kijkt glimlachend naar de golvende hand beweging Met minuscule bewegingen verkent de vinger de indringer. De indringer voelt aan zoals de huid van een dolfijn.

De Herrin maakt een kleine aanpassing en plotseling kunnen 3 vingers de latex oppervlakte verkennen. Het geluid van een plastiek dopje wordt vergezeld door een radikale beweging van Haar heup.

Haar volledige bil ligt in mijn handpalm. Mijn hand en vingers kunnen hun geluk niet op en verkennen zachtjes strelend de mooie vrouwelijke ronding, verkennen zachtjes strelen hun beloning De Herrin buigt zich over mij en geeft me een grote dosis poppers. Dankzij het gevoel van de latex en rush, drijft Martina weg op haar wolkje van geluk Totdat de plotse verschijning van klemmen op haar tepels, het effect hebben van een leiband die wordt aangespannen You rubbing Your arm very close to my nose, so I could smell the exciting latex.

And You leaving my hand free enough so it could discover the unexpected surprise. Oh oh and what a surprise it was: Yes that music is truly painful: I suspect You have something totally different in mind Whatever it might be, Martina knows it will be very very good Als ik iets doe denk ik "Fuer meine herrin". Dit voelt zich goed aan, geborgen, aangenomen, zeker om in de eigen gedachten alles voor de Meesteres te doen althans te proberen.

Deze zin spookte laatste zaterdag ook door mijn gedachten toen ik aan mijn afspraak dacht met Eva. Opeens stond de overgave, die ik bij Haar gevonden had, op het spel.

Kende ik dit niet van tijdens mijn tijd in de spirituele wereld van Goden en Godinnen. Ook daar haakte ik af, enigszins normaal want Goden zijn minder tastbaar dan een menselijke gedaante.

De voeten van de Meesteres zijn werkelijk reëler dan de voeten van de onzichtbare God of Godin Althans wanneer men nog niet ver genoeg gevorderd is op het spirituele pad. Meesteres Eva heeft echter de leegte van devotie opgevuld, een devotie of overgave die voordien maar niet plaatsvond. Ook mocht ik zaterdag de zegen ontvangen Haar voet te masseren. Maar ik was gewoon niet goed genoeg, er was twijfel zoals voorheen reeds gezegd , mijn handen stokten.

Opeens was mijn overgave niet meer ter beschikking, nederigheid bekroop me, waarschijnlijk valse deemoed. Valse deemoed is niet goed als men de Meester, Meesteres wil behagen. Waar was ineens "Fuer meine Herrin" gebleven? Die zaterdagavond was ik overigens te laat op de afspraak, 15 minuten, door de ontstane twijfel uiteraard.

Dat maakt de rekening van de Meesteres niet natuurlijk. Twee rondjes door het landschap der vrouwen. Geile mannen doorheen de straten. Toch is dit geen probleem voor me, ik had immers mijn Meesteres reeds mogen aanschouwen.

Zelfs al had Ze me naar huis gestuurd had ik het niet erg gevonden. Een glimp van de Godin is alle rijkdom in de drie Werelden waard. Maar toen, bij de derde doortocht, mocht ik binnen. Ik mompelde een schuchtere verontschuldiging. Een straf zou waarschijnlijk wel volgen.

Meesteres Eva benadrukte dat dit ook komen zou. Haar zachte aanrakingen voor en tijdens het knevelen op de bank waren aangenaam. Eva vroeg me te spreken tegen Haar, mijn fantasie kenbaar te maken. Maar ik heb geen fantasie, buiten dan alleen maar in Haar omgeving te mogen vertoeven. Een vraagje, verwondering, had ik wel, waarom ze me steeds zo zacht behandelde. De zweep leek me immens groot die ze gebruikte. Gelukkig was ik ingepakt in folie waardoor er geen sporen zichtbaar zijn.

Herrin Eva is wel zeer attent. De slagen op het lichaam ervoer ik als aangenaam, die op mijn onderlichaam was andere koek. De rest van mijn lichaam kan redelijk veel pijn verdragen. Gelukkig had ik haar een oude fantasie niet verteld van "hoe veel pijn zou ik kunnen doorstaan voor de Meesteres"?. De Meesteres genoot zichtbaar door de pijnreacties zichtbaar op mijn gezicht, eindelijk, zei Ze! Na de zweepbehandeling 33 slagen die ik mocht tellen Kreeg ik mijn zelf gekochte masker opgezet.

Ik moest immers nog een slaaf van Haar blazen en zelf geblazen worden. Het voelt zich nog wat onwennig aan deze dingen te doen, maar Herrin Eva zal me alle details van het slaaf zijn aanleren, "es braucht ein bisschen Zeit". De slaaf kreeg zijn lusten bevredigd, ik was blij mijn Meesteres daarbij te mogen helpen.

Hoe graag zou ik meer tijd in Haar tegenwoordigheid willen doorbrengen. Vanwege mijn te laat komen mocht ik echter niet de ganse nacht in Haar bijzijn blijven. Toch hadden we een mooi gesprek na de sessie. Dit is wel heel aangenaam met U,Meesteres. Martina neemt haar GSM om een nieuwe afspraak te maken.

Bij het aantikken van het nummer van haar Herrin, ziet ze Haar laatste bericht. Hmm misschien maar best de cold-packs niet vergeten Dein Interesse an einem Keuschheitsgürtel lesest male hat mir Gefällen. Dienstag Holst du ihn bei mir ab. Du wirst in absoluter Keuschheit leben bis Freitag.

Das ist dein Termin zur Abgabe! Martina en Vanilla kijken elkaar met grote ogen aan. That is very very scary and risky. It will largely depend on how discrete it is. It could be that I chicken out And have to beg for mercy. Wir versuchen es weiter. Om nog niet te spreken over hygiëne, discretie, ongemak, sport, Nee absoluut geen goed idee Martina googled verder en komt met een positief antwoord op alle behalve de laatste vraag Martina begint te argumenteren: Volgende week is de ideale week, we zijn alleen thuis, maandag is de laatste zwemles, een CB heeft een plastiek slot dus als het moet kan je je bevrijden Vanilla weet dat dat laatste argument een een vals argument is, want Martina zal alles doen om te verhinderen dat ze haar Herrin ontgoocheld.

Na twee dagen gezaag aan zijn oren geeft Vanilla zich gewonnen Hoe typisch dat hij aan het kortste en zij aan het langste eind trekt But next time I see something in Your dungeon, I will think twice before I ask questions Aber Mut wird belohnt Martina wandelt in het donker door het SKW.

Een spookachtig SKW, met zijn rode en blauwe neon verlichting en al die sensuele creaturen die uitrijken naar ieder die voorbijkomt Geen enkel krijgt echter vat op Martina. Doelbewust stapt ze de Vingerling straat in en probeert haar Herrin te detecteren En daar staat Ze in een Ahoeoeoeoe huilt de wolf in Vanilla Een korset dat Martina nog nooit gezien heeft. Traag scannen Haar ogen de omgeving, Haar slavin zoekend Wetend dat het tijd is en dat Martina vlak bij moet zijn De deur gaat op een kier.

Geen deur, nee een sluisdeur zoals op een ruimteschip, waarbij de Herrin in een vacuüm staat Alles wordt door deze kier binnen gezogen in haar Dungeon. Martina is een vogel voor de kat - Martina een vogel voor de Herrin Herrin Eva glimlacht smalend naar Vanilla en Herr Schwanz Een kwartier later in haar Lower dungeon