geile petra sappige lul

Henriette was een kleine geil uitziende mooie vrouw met rood haar kleine tietjes en brede heupen met een mooie kont. Petra was gezegend met een paar grote mooie stevige tiener tieten en Karel was een stevig lief ventje. Het gegeil begon toen Greetje en Ankie op schoot kropen bij Lex en Piet. Omdat de meisjes niet stil zaten en dus met hun jonge ronde kontjes over de lullen van de mannen wreven werden deze al gauw wat stijf.

De grietjes hadden de grootste pret om de verstijvende lullen. Zo meiden volgens mij hebben jullie Lex en Piet een flinke stijve bezorgd. Ik zal ze even bevrijden hoor uit die zwembroekjes. Mogen wij dan in onze blote kontjes mamma? Ja hoor meiden doe je broekjes maar uit. Henriette trok de leuters uit de zwembroekjes. De pikken stonden geil omhoog tussen de dijen van de jonge meisjes. Kom meisjes wrijven jullie je kutjes maar tegen deze mooie lullen.

Henriette duwde Lex zijn lul tegen het kutje van Greetje terwijl Astrid Piet zijn lul nog stijver trok en hem tussen de benen van Ankie duwde. De meisjes klemden geholpen door Piet en Lex hun benen stevig tegen elkaar. Wat een geil gevoel die grote lullen tegen die jonge kale kutjes en meisjes dijen. Lex en Piet voelden nu aan de lekkere tiener tietjes en vroegen aan Henriette en Astrid of ze alles goed kon zien.

Astrid speelde nonchalant met haar grote tieten die in een mooi badpak zaten. Het was een geil gezicht twee jonge geile meisjes die zich lekker aan de tietjes lieten voelen en heen en weer wiebelden op een mannenschoot met een stijve lul tussen hun benen die een stukje tussen de dijen uit stak.

Petra en Karel kwamen op de geile geluiden af en keken hun ogen uit. Henriette was inmiddels bezig op de topjes van de lullen te sabbelen en Astrid viste haar grote tieten uit haar badpak. Lekker log hingen deze aan haar lijf en ze sloeg een arm om Petra heen. Hmm een borst van Astrid duwde lekker tegen één lekkere forse tienertiet van Petra aan. Karel liep naar Henriette en keek van dichtbij hoe zijn moeder beurtelings op de eikels van Lex en Piet sabbelde.

Hij gaf zijn zusjes een zoen en speelde ook even met hun tietjes. Al ras liep hij met een stijve rond. Kom maar jongen zij Astrid dan doe ik je broekje wel uit, hij zit zo strak dat is niet gezond.

Karel zijn stevige jonge pik floepte omhoog. Nou zeg die wordt elk jaar groter Karel en Astrid masseerde zijn lul. Ja en de tieten van Petra worden ook elk jaar groter kijk maar Astrid en hij viste de grote stevige tieten van zijn zus uit haar badpak. De mannen vonden het een goed idee als de kinderen Astrid en Henriette eens goed op gingen geilen.

Het werd een vrouwen en meiden angelegenheid want Karel werd utgenodigd om naast de mannen te gaan ziten. Henriette werd uitgekleed door dochter Petra die ook net haar badpak uitdeed. Henriette was nog steeds verbaasd dat zij een dochter met zulke grote tieten op de wereld had gezet. Ze pakte ze lekker beet terwijl Petra de gevoelige tietjes van haar moeder verwende.

Hmm lekker lieverd pak me maar lekker beet. Astrid werd op haar beurt door Greetje en Ankie aan haar tieten gevoeld. De mannen en ook Karel zaten genietend met hun lul te spleen en genoten van de geilende vrouwen en meisjes. Kom Petra duw je tieten eens tegen die gote rijpe tetters van “tante Astrid” aan.

Wij willen wel eens zien hoe dat er uit ziet. Petra en Astrid pakten hun tieten beet duwden ze naar voren en lachend duwden ze hun borsten steeds steviger tegen elkaar aan, Geil bolden de tetters tegen elkaar op. Zo worden de lullen hier nog stijver van geile kerels en Henriete pakte twee lullen tegelijk vast terwijl Greetje de lul van Karel masseerde. Ankie stond bij Astrid en Petra te kijken hoe die elkaar inmiddels aan het tongen waren, ze voelde voorzichtig beide tussen de benen.

Haar tiener handen gleden over de gleuven terwijl Petra en Astrid haar lachend aankeken en haar aanmoedigde om eens ongegeneerd te voelen. Ze omarmden Ankie en pakten haar lekker bij de tietjes. Henriete en Greetje pijpten ondertussen de lullen lekker stijf. Hmmm tijd om lekker te neuken zei Astrid en met haar uitdagende heen en weer deinende tieten liep ze naar de mannen klom op Lex en stopte zijn paal in haar kut. Lex pakte haar tieten beet en na een klapje op haar kont van Henriette begon ze lekker op de paal van Lex te rijden.

Alles mocht natuurlijk naakt en er was geen dwang. Kinderen werden in leeftijdsgroepen verdeeld en de spelletjes waren altijd leuk en grappig en een beetje ondeugend. Door de ouders waren er eens vele stokpaardejes gemaakt en daarmee werden nu wedstrijden gedaan. Per 2 paar moesten de deelnemers een parcoers afleggen en een meisje zat voorop en een jongen daar achter. Karin en Dirk deden meestal alles samen ,dus nu ook. Ze waren al iets ouder geworden en wisten al het één en ander natuurlijk en dat er naast hun dus ook een meisje wel heel wijdbeens op een stijve piemel ging zitten op hun stokpaardje, was hun totaal niet vreemd, leuk zelfs.

Ouders als toeschouwers genoten mee en op de banken onstonden vele stijve pikken en natte kutjes. Dirk had nog maar een klein opgewonden pikkie en zijn zusje gleed daar met haar billetjes overheen zodat zijn eikeltje haar spleetje raakte. Klaar voor de start en daar huppelden de deelnemertjes per paartje op hun stokpaardje. Het parkoers was niet zwaar maar het lichte gekreun was wel duidelijk hoorbaar.

Winnen was niet belangrijk en het genieten van deelnemers en toeschouwers des te meer. Met rode wangetjes kwam Karin aan bij de finisch en vertelde aan haar ouders met een glimlach op haar gezicht dat haar broers piemel als vanzelf een heel stuk in haar spleetje was gegleden en dat dat lekker aanvoelde.

De ouders lachten en ook de andere toehoorders genoten intens van deze ervaring. Daar kwam ook Dirk aanlopen met een duidelijk dikke piemel in zijn hand. Ook hij vond het wel lekker wat er was gebeurd,maar dat er nu zo'n prikkel in zijn piemel zat die maar niet over ging en dat het beter aanvoelde als hij zijn piemel zo vasthield.

Op de vraag of hij er wel vanaf wilde en hij "Jawel"antwoordde, wilde zijn moeder hem hier gelijk ter plaatse wel helpen. Terwijl zijn zusje en zijn vader en ook de anderen op de bank toekeken, trok Petra zachtjes aan haar zoons piemel.

Karin keek geïnteresseerd en vol verwachting en de andere omstanders wachten geduldig af wat er ging gebeuren. Dirk kwam klaar, misschien nu pas voor de eerste keer en de omstanders streelden hem om hem deel genoot te laten zijn dat ze wisten wat hij nu eervaarde en dat hij ervan genieten moest. Het 2de spel was een kruiwagen race. De meisjes tussen hun handen een wiel met 2 handvaten en met hun benen tussen hun kruier weer een parcoers te gaan.

De kruiers mochten deze kruiwagen bij de hielen vasthouden,maar heel veel dichterbij mocht ook, dat was wel leuker, maar niet makkelijker. Toch kozen ze allemaal voor de 2de optie en kierden de kruiwagens toen ze werden aangekoppeld. Dirk zijn piemeltje was nog een beetje groot en gleed gemakkelijk een heel stuk in zijn zusjes kutje, natuurlijk omdat hij haar beentjes ook zo wijdbeens moest houden.

Daar ging de grote groep kruiwagens en vele kruiers hadden een vreemde stotende voortgang. Een paar jarige kruiwagens storten op het parcoers in en de kruiers deden weinig moeite om deze kruiwagens weer op te richten. Ook nu weer kwamen Karin en Dirk bij hun ouders aan en ook nu vertelde Karin dat haar broertjes heerlijk warme piemel weer hier in haar spleetje zat al vanaf de start.

Hierop wees ze op haar spleetje die ze met beide handen open hield en met haar rechter wijsvinger wees ze naar haar heerlijke ,nog een beetje openstaande, opening.

En dat ze nu dan ook wel eens wilde voelen waarom Dirk zo kraaide van genot en hij dan had gevoeld wat zo heerlijk was. Nou ,dan vonden haar ouders ook en Dirk moest nu maar eens afmaken waarmee hij nu al 2x in had gezeten met zijn piemel. Karin mocht plaats nemen op haar moeders schoot en Dirk kreeg aanwijzingen van zijn vader hoe zijn piemel te plaatsen zodat er een gemoedelijke penetratie kon plaats vinden.

Zo geschiedde en terwijl er mensen bij zaten toe te kijken en er mensen nonchalant voorbij liepen, werd Karin hier ter plaatse door haar broertje ontmaagd. Weinig pijn van de doorbraak van haar maagdelijkheid en gelijk daarna het hele fijne genot van de penetratie en haar intens klaarkomen daardoor.

Dirk was verbaasd wat hij veroorzaakte van groots genot bij zijn zusje en dan nu ook weer zijn eigen piemel die aanvoelde of het in de brand stond. En dan nu ook weer dat intense genot als zijn witte spul nu diep stotend in zijn zusje spuit.

Zo verliep vele speldagen en ook de creatieve dagen waren niet veel anders. Elkaars lichaam beschilderen of van klei van elkaar dat mooie lichaamsdeel maken. Vastpakken om te voelen hoe het aanvoelde om zo dat kutje of piemel van klei na te maken gebeurde meer dan dat de vingers de kleivormen maakten. Toch kwamen er mooie asbakjes in de vorm van een kutje, of een kutje in de vorm van een asbakje klaar.

En alle kleine vuurtorentjes hadden duidelijk allemaal een eikel als dakje, zelfs één met een rokende schoorsteen. Of moest dat toch wat anders voorstellen? Zoals nu ook weer een disco, nu voor de kinderen, nadien zouden hun ouders de dansvloer overnemen als de jongsten op bed lagen. Nu jonkvrouwen en ridders. Plastic helmen en zwaarden genoeg in voorraad en ook borstschilden.

Verder was er niets nodig voor deze disco. Ook de jonkvrouwen vele punthoeden met sjerp, maar vele gewaden waren of bovenaan- of onderaan iets te kort. Maar dat vond niemand erg.

Leuke miziek en daar dansten dan de jeugdige ridders en jonkvrouwen in hun zichtbare blote billetjes. Het liet natuurlijk wel raden wat er gebeurde bij de schuifeldansjes. De ouders keken discreet toe en er was eigenlijk nooit reden tot ongerustheid dat het bij deze gemengde groep jongeren mis ging. Later op de late avond was de zaal voor de ouders en werd altijd duidelijk dat dit een naaktcamping was voor zeer ruimdenkende mensen. Als een kind plots binnenkwam omdat het bijvoorbeeld niet kon slapen, zagen ze uit ervaring niet bijzonders en gingen tussen de dansende en neukende paren op zoek naar hun ouders.

Zo zocht Karin eens haar vader en moeder en vond haar vader uitrustend op een bankje en ging op zijn schoot zitten. Ze keek naar de vele naakte lichamen en de vele heerlijke piemels die allemaal in die mooie kutjes verdwenen ,of er spuitend uitgetrokken werden.

Niets vreemds aan,ze genoot er zelfs van en onbewust pakte ze haar vaders alweer stijve pik vast en trok hem naar een volgend orgasme. Vaker kwamen er zo toch nog kinderen binnen, kregen iets te drinken of te eten, een knuffel van beide ouders en dan gingen ze ook weer. Elk kind wist dat ze minstens 16 jaar moest zijn als ze mee mochten doen met hun ouders en andere hun ouders. Dat was de regel op deze camping,wat er in de caravans,tenten of huisjes gebeurde was de verantwoordelijk van die ouders.

Dat was geen probleem, de kinderen onderling genoten meer dan genoeg van elkaar en de sex. Vele jaren later ging het veel intiemer met Jan en Petra en hun kinderen om. Een spelletje was altijd dat voor slapen gaan en als ze uit bed kwamen, dat Dirk en Karin aan hun ouders moesten laten tonen of hun kutje en piemel wel goed gewassen was. Voelen met de vingers en likken daaraan of gelijk heerlijk likken aan dat sappige kutje en de vette pik. Nu ook die heerlijke momenten om lekker ongestoord door te blijven neuken terwijl de slaapkamerdeur open staat en de kinderen zo in en uit kunnen lopen en dus ook vaak genoeg doen.

Dan ook dat moment op dat besluit om in één kamer met elkaar te neuken. Vanaf dat eerste moment neukt Dirk niets liever dan met zijn eigen geile lieve zusje en denkt Karin er net zo over.

Maar op een gegeven moment als Karin heerlijk haar broer aan het berijden is, kust Jan met zijn hete eikel het vooruitstekende en dus uitdagende kontje van haar en stuurt met zijn hand zijn eikel heen en weer op dat geile hete plekje. Petra kijkt genoegend toe en weet van de geile wens van haar man en ook zij heeft een geile wens naar haar zoon toe.

Karin kijkt om en plagend vraagt ze aan haar vader wat hij daar aan het doen is en een geile blik kan ze niet nalaten. Ok zij droomt van die dikke pik van haar vader eens te mogen ontvangen.

Dirk staat gelijk op en wacht geduldig af wat voor lekkers zijn moeder voor hem heeft. Dit loopt natuurlijk op een heerlijke familaire partnerruil uit en allen genieten ervan en bedenken dat dit genot veel eerder plaats heeft mogen en kunnen vinden. Daarna is er in dit huis altijd wel iemand die sex wil geven of ontvangen.

Petra volgt een cursus in vele onderwerpen totdat zij de bevoegdheid heeft om zich sextherapeute te noemen. Al snel een eigen kliniekje aan huis en de eerste stelletjes melden zich via medische bladen en natuurlijk sexbladen aan en kan Petra nog meer genieten van het naakt zijn met vreemden erbij.

Heerlijk om te zien dat er daadwerkelijk vrouwen en mannen zijn die te weinig opgewonden kunnen worden van al dit moois wat sex te bieden heeft. Graag helpen Dirk en Karin mee met raad en daad en doen ze hierbij voor als dochter en vriend. Een geil verhaal op de manier waarop Petra het verteld ,maar nu gaan wij allen slapen en de volgende dagen erna een beetje rustiger rondom het huis.

Ik geniet wat meer met Ilona en Vera en Hans en Marjan neuken heerlijk met hun ouders en schoonouders. Na een tijdje komt de boer en zijn vrouw met hun kinderen op uitnodiging aan.

Weer die heerlijke jeugdige begroeting alsof ze elkaar in tijden niet hebben gezien en verdwijnen uit het zicht om intiem van elkaar te genieten. De boer en vrouw vertellen hun laatste ervaringen met mijn ex. De familie had besloten om samen met mijn ex en haar hond iets geil te doen. De boerin zou op de boer zijn schoot gaan zitten en de dikke pik van hem in haar aars ontvangen ,zo ook bij Hielkje en haar broer.

De ouders zaten zo dus al klaar en Hielkje wachtte met smart op de hete pik van haar broer, maar die had te doen. Mijn ex geknield voor de 2 stoelen ,klaar voor haar opdracht. Haar billen genoeg omhoog om haar hond te ontvangen en De zoon kwam al met hem binnen.

Allebij hun pikken op oorlogssterkte. DE hond werd onrustiger hoe dichterbij hij kwam en de jongen gleed met zijn ene hand door haar kletsnatte kut en smeerde dit uit over haar billen en anus. Gedwee ontving ze de hondenpik weer in haar smachtende kontgat en ging ook hij zitten en eindelijk mocht zijn zus dan plaats nemen op zijn pik. DEze gleed moeiteloos in haar anusje door het vele vingerwerk tijdens haar broers arbeid om de hond op de vrouw te krijgen.

.

Betaalde sex rotterdam gay massage nijmegengeile petra sappige lul

Henriette was een kleine geil uitziende mooie vrouw met rood haar kleine tietjes en brede heupen met een mooie kont. Petra was gezegend met een paar grote mooie stevige tiener tieten en Karel was een stevig lief ventje. Het gegeil begon toen Greetje en Ankie op schoot kropen bij Lex en Piet. Omdat de meisjes niet stil zaten en dus met hun jonge ronde kontjes over de lullen van de mannen wreven werden deze al gauw wat stijf. De grietjes hadden de grootste pret om de verstijvende lullen.

Zo meiden volgens mij hebben jullie Lex en Piet een flinke stijve bezorgd. Ik zal ze even bevrijden hoor uit die zwembroekjes. Mogen wij dan in onze blote kontjes mamma? Ja hoor meiden doe je broekjes maar uit. Henriette trok de leuters uit de zwembroekjes.

De pikken stonden geil omhoog tussen de dijen van de jonge meisjes. Kom meisjes wrijven jullie je kutjes maar tegen deze mooie lullen.

Henriette duwde Lex zijn lul tegen het kutje van Greetje terwijl Astrid Piet zijn lul nog stijver trok en hem tussen de benen van Ankie duwde. De meisjes klemden geholpen door Piet en Lex hun benen stevig tegen elkaar. Wat een geil gevoel die grote lullen tegen die jonge kale kutjes en meisjes dijen. Lex en Piet voelden nu aan de lekkere tiener tietjes en vroegen aan Henriette en Astrid of ze alles goed kon zien. Astrid speelde nonchalant met haar grote tieten die in een mooi badpak zaten.

Het was een geil gezicht twee jonge geile meisjes die zich lekker aan de tietjes lieten voelen en heen en weer wiebelden op een mannenschoot met een stijve lul tussen hun benen die een stukje tussen de dijen uit stak. Petra en Karel kwamen op de geile geluiden af en keken hun ogen uit. Henriette was inmiddels bezig op de topjes van de lullen te sabbelen en Astrid viste haar grote tieten uit haar badpak. Lekker log hingen deze aan haar lijf en ze sloeg een arm om Petra heen. Hmm een borst van Astrid duwde lekker tegen één lekkere forse tienertiet van Petra aan.

Karel liep naar Henriette en keek van dichtbij hoe zijn moeder beurtelings op de eikels van Lex en Piet sabbelde. Hij gaf zijn zusjes een zoen en speelde ook even met hun tietjes. Al ras liep hij met een stijve rond.

Kom maar jongen zij Astrid dan doe ik je broekje wel uit, hij zit zo strak dat is niet gezond. Karel zijn stevige jonge pik floepte omhoog. Nou zeg die wordt elk jaar groter Karel en Astrid masseerde zijn lul. Ja en de tieten van Petra worden ook elk jaar groter kijk maar Astrid en hij viste de grote stevige tieten van zijn zus uit haar badpak. De mannen vonden het een goed idee als de kinderen Astrid en Henriette eens goed op gingen geilen.

Het werd een vrouwen en meiden angelegenheid want Karel werd utgenodigd om naast de mannen te gaan ziten. Henriette werd uitgekleed door dochter Petra die ook net haar badpak uitdeed. Henriette was nog steeds verbaasd dat zij een dochter met zulke grote tieten op de wereld had gezet.

Ze pakte ze lekker beet terwijl Petra de gevoelige tietjes van haar moeder verwende. Hmm lekker lieverd pak me maar lekker beet. Astrid werd op haar beurt door Greetje en Ankie aan haar tieten gevoeld. De mannen en ook Karel zaten genietend met hun lul te spleen en genoten van de geilende vrouwen en meisjes. Kom Petra duw je tieten eens tegen die gote rijpe tetters van “tante Astrid” aan. Wij willen wel eens zien hoe dat er uit ziet.

Petra en Astrid pakten hun tieten beet duwden ze naar voren en lachend duwden ze hun borsten steeds steviger tegen elkaar aan, Geil bolden de tetters tegen elkaar op. Zo worden de lullen hier nog stijver van geile kerels en Henriete pakte twee lullen tegelijk vast terwijl Greetje de lul van Karel masseerde.

Ankie stond bij Astrid en Petra te kijken hoe die elkaar inmiddels aan het tongen waren, ze voelde voorzichtig beide tussen de benen. Haar tiener handen gleden over de gleuven terwijl Petra en Astrid haar lachend aankeken en haar aanmoedigde om eens ongegeneerd te voelen.

Ze omarmden Ankie en pakten haar lekker bij de tietjes. Henriete en Greetje pijpten ondertussen de lullen lekker stijf. Hmmm tijd om lekker te neuken zei Astrid en met haar uitdagende heen en weer deinende tieten liep ze naar de mannen klom op Lex en stopte zijn paal in haar kut. Lex pakte haar tieten beet en na een klapje op haar kont van Henriette begon ze lekker op de paal van Lex te rijden.

Alles mocht natuurlijk naakt en er was geen dwang. Kinderen werden in leeftijdsgroepen verdeeld en de spelletjes waren altijd leuk en grappig en een beetje ondeugend. Door de ouders waren er eens vele stokpaardejes gemaakt en daarmee werden nu wedstrijden gedaan.

Per 2 paar moesten de deelnemers een parcoers afleggen en een meisje zat voorop en een jongen daar achter. Karin en Dirk deden meestal alles samen ,dus nu ook. Ze waren al iets ouder geworden en wisten al het één en ander natuurlijk en dat er naast hun dus ook een meisje wel heel wijdbeens op een stijve piemel ging zitten op hun stokpaardje, was hun totaal niet vreemd, leuk zelfs. Ouders als toeschouwers genoten mee en op de banken onstonden vele stijve pikken en natte kutjes.

Dirk had nog maar een klein opgewonden pikkie en zijn zusje gleed daar met haar billetjes overheen zodat zijn eikeltje haar spleetje raakte. Klaar voor de start en daar huppelden de deelnemertjes per paartje op hun stokpaardje. Het parkoers was niet zwaar maar het lichte gekreun was wel duidelijk hoorbaar.

Winnen was niet belangrijk en het genieten van deelnemers en toeschouwers des te meer. Met rode wangetjes kwam Karin aan bij de finisch en vertelde aan haar ouders met een glimlach op haar gezicht dat haar broers piemel als vanzelf een heel stuk in haar spleetje was gegleden en dat dat lekker aanvoelde.

De ouders lachten en ook de andere toehoorders genoten intens van deze ervaring. Daar kwam ook Dirk aanlopen met een duidelijk dikke piemel in zijn hand. Ook hij vond het wel lekker wat er was gebeurd,maar dat er nu zo'n prikkel in zijn piemel zat die maar niet over ging en dat het beter aanvoelde als hij zijn piemel zo vasthield.

Op de vraag of hij er wel vanaf wilde en hij "Jawel"antwoordde, wilde zijn moeder hem hier gelijk ter plaatse wel helpen. Terwijl zijn zusje en zijn vader en ook de anderen op de bank toekeken, trok Petra zachtjes aan haar zoons piemel.

Karin keek geïnteresseerd en vol verwachting en de andere omstanders wachten geduldig af wat er ging gebeuren. Dirk kwam klaar, misschien nu pas voor de eerste keer en de omstanders streelden hem om hem deel genoot te laten zijn dat ze wisten wat hij nu eervaarde en dat hij ervan genieten moest.

Het 2de spel was een kruiwagen race. De meisjes tussen hun handen een wiel met 2 handvaten en met hun benen tussen hun kruier weer een parcoers te gaan. De kruiers mochten deze kruiwagen bij de hielen vasthouden,maar heel veel dichterbij mocht ook, dat was wel leuker, maar niet makkelijker.

Toch kozen ze allemaal voor de 2de optie en kierden de kruiwagens toen ze werden aangekoppeld. Dirk zijn piemeltje was nog een beetje groot en gleed gemakkelijk een heel stuk in zijn zusjes kutje, natuurlijk omdat hij haar beentjes ook zo wijdbeens moest houden.

Daar ging de grote groep kruiwagens en vele kruiers hadden een vreemde stotende voortgang. Een paar jarige kruiwagens storten op het parcoers in en de kruiers deden weinig moeite om deze kruiwagens weer op te richten.

Ook nu weer kwamen Karin en Dirk bij hun ouders aan en ook nu vertelde Karin dat haar broertjes heerlijk warme piemel weer hier in haar spleetje zat al vanaf de start. Hierop wees ze op haar spleetje die ze met beide handen open hield en met haar rechter wijsvinger wees ze naar haar heerlijke ,nog een beetje openstaande, opening. En dat ze nu dan ook wel eens wilde voelen waarom Dirk zo kraaide van genot en hij dan had gevoeld wat zo heerlijk was.

Nou ,dan vonden haar ouders ook en Dirk moest nu maar eens afmaken waarmee hij nu al 2x in had gezeten met zijn piemel. Karin mocht plaats nemen op haar moeders schoot en Dirk kreeg aanwijzingen van zijn vader hoe zijn piemel te plaatsen zodat er een gemoedelijke penetratie kon plaats vinden.

Zo geschiedde en terwijl er mensen bij zaten toe te kijken en er mensen nonchalant voorbij liepen, werd Karin hier ter plaatse door haar broertje ontmaagd. Weinig pijn van de doorbraak van haar maagdelijkheid en gelijk daarna het hele fijne genot van de penetratie en haar intens klaarkomen daardoor. Dirk was verbaasd wat hij veroorzaakte van groots genot bij zijn zusje en dan nu ook weer zijn eigen piemel die aanvoelde of het in de brand stond.

En dan nu ook weer dat intense genot als zijn witte spul nu diep stotend in zijn zusje spuit. Zo verliep vele speldagen en ook de creatieve dagen waren niet veel anders. Elkaars lichaam beschilderen of van klei van elkaar dat mooie lichaamsdeel maken.

Vastpakken om te voelen hoe het aanvoelde om zo dat kutje of piemel van klei na te maken gebeurde meer dan dat de vingers de kleivormen maakten. Toch kwamen er mooie asbakjes in de vorm van een kutje, of een kutje in de vorm van een asbakje klaar. En alle kleine vuurtorentjes hadden duidelijk allemaal een eikel als dakje, zelfs één met een rokende schoorsteen. Of moest dat toch wat anders voorstellen?

Zoals nu ook weer een disco, nu voor de kinderen, nadien zouden hun ouders de dansvloer overnemen als de jongsten op bed lagen.

Nu jonkvrouwen en ridders. Plastic helmen en zwaarden genoeg in voorraad en ook borstschilden. Verder was er niets nodig voor deze disco. Ook de jonkvrouwen vele punthoeden met sjerp, maar vele gewaden waren of bovenaan- of onderaan iets te kort.

Maar dat vond niemand erg. Leuke miziek en daar dansten dan de jeugdige ridders en jonkvrouwen in hun zichtbare blote billetjes. Het liet natuurlijk wel raden wat er gebeurde bij de schuifeldansjes. De ouders keken discreet toe en er was eigenlijk nooit reden tot ongerustheid dat het bij deze gemengde groep jongeren mis ging. Later op de late avond was de zaal voor de ouders en werd altijd duidelijk dat dit een naaktcamping was voor zeer ruimdenkende mensen.

Als een kind plots binnenkwam omdat het bijvoorbeeld niet kon slapen, zagen ze uit ervaring niet bijzonders en gingen tussen de dansende en neukende paren op zoek naar hun ouders.

Zo zocht Karin eens haar vader en moeder en vond haar vader uitrustend op een bankje en ging op zijn schoot zitten.

Ze keek naar de vele naakte lichamen en de vele heerlijke piemels die allemaal in die mooie kutjes verdwenen ,of er spuitend uitgetrokken werden. Niets vreemds aan,ze genoot er zelfs van en onbewust pakte ze haar vaders alweer stijve pik vast en trok hem naar een volgend orgasme.

Vaker kwamen er zo toch nog kinderen binnen, kregen iets te drinken of te eten, een knuffel van beide ouders en dan gingen ze ook weer. Elk kind wist dat ze minstens 16 jaar moest zijn als ze mee mochten doen met hun ouders en andere hun ouders. Dat was de regel op deze camping,wat er in de caravans,tenten of huisjes gebeurde was de verantwoordelijk van die ouders. Dat was geen probleem, de kinderen onderling genoten meer dan genoeg van elkaar en de sex. Vele jaren later ging het veel intiemer met Jan en Petra en hun kinderen om.

Een spelletje was altijd dat voor slapen gaan en als ze uit bed kwamen, dat Dirk en Karin aan hun ouders moesten laten tonen of hun kutje en piemel wel goed gewassen was.

Voelen met de vingers en likken daaraan of gelijk heerlijk likken aan dat sappige kutje en de vette pik. Nu ook die heerlijke momenten om lekker ongestoord door te blijven neuken terwijl de slaapkamerdeur open staat en de kinderen zo in en uit kunnen lopen en dus ook vaak genoeg doen.

Dan ook dat moment op dat besluit om in één kamer met elkaar te neuken. Vanaf dat eerste moment neukt Dirk niets liever dan met zijn eigen geile lieve zusje en denkt Karin er net zo over.

Maar op een gegeven moment als Karin heerlijk haar broer aan het berijden is, kust Jan met zijn hete eikel het vooruitstekende en dus uitdagende kontje van haar en stuurt met zijn hand zijn eikel heen en weer op dat geile hete plekje. Petra kijkt genoegend toe en weet van de geile wens van haar man en ook zij heeft een geile wens naar haar zoon toe.

Karin kijkt om en plagend vraagt ze aan haar vader wat hij daar aan het doen is en een geile blik kan ze niet nalaten. Ok zij droomt van die dikke pik van haar vader eens te mogen ontvangen. Dirk staat gelijk op en wacht geduldig af wat voor lekkers zijn moeder voor hem heeft. Dit loopt natuurlijk op een heerlijke familaire partnerruil uit en allen genieten ervan en bedenken dat dit genot veel eerder plaats heeft mogen en kunnen vinden.

Daarna is er in dit huis altijd wel iemand die sex wil geven of ontvangen. Petra volgt een cursus in vele onderwerpen totdat zij de bevoegdheid heeft om zich sextherapeute te noemen. Al snel een eigen kliniekje aan huis en de eerste stelletjes melden zich via medische bladen en natuurlijk sexbladen aan en kan Petra nog meer genieten van het naakt zijn met vreemden erbij.

Heerlijk om te zien dat er daadwerkelijk vrouwen en mannen zijn die te weinig opgewonden kunnen worden van al dit moois wat sex te bieden heeft. Graag helpen Dirk en Karin mee met raad en daad en doen ze hierbij voor als dochter en vriend. Een geil verhaal op de manier waarop Petra het verteld ,maar nu gaan wij allen slapen en de volgende dagen erna een beetje rustiger rondom het huis.

Ik geniet wat meer met Ilona en Vera en Hans en Marjan neuken heerlijk met hun ouders en schoonouders. Na een tijdje komt de boer en zijn vrouw met hun kinderen op uitnodiging aan. Weer die heerlijke jeugdige begroeting alsof ze elkaar in tijden niet hebben gezien en verdwijnen uit het zicht om intiem van elkaar te genieten.

De boer en vrouw vertellen hun laatste ervaringen met mijn ex. De familie had besloten om samen met mijn ex en haar hond iets geil te doen. De boerin zou op de boer zijn schoot gaan zitten en de dikke pik van hem in haar aars ontvangen ,zo ook bij Hielkje en haar broer.

De ouders zaten zo dus al klaar en Hielkje wachtte met smart op de hete pik van haar broer, maar die had te doen. Mijn ex geknield voor de 2 stoelen ,klaar voor haar opdracht. Haar billen genoeg omhoog om haar hond te ontvangen en De zoon kwam al met hem binnen. Allebij hun pikken op oorlogssterkte. DE hond werd onrustiger hoe dichterbij hij kwam en de jongen gleed met zijn ene hand door haar kletsnatte kut en smeerde dit uit over haar billen en anus.

Gedwee ontving ze de hondenpik weer in haar smachtende kontgat en ging ook hij zitten en eindelijk mocht zijn zus dan plaats nemen op zijn pik. DEze gleed moeiteloos in haar anusje door het vele vingerwerk tijdens haar broers arbeid om de hond op de vrouw te krijgen.

.

Plassex escort neuken nu

  • Kom meisjes wrijven jullie je kutjes maar tegen deze mooie lullen. Hmm een borst van Astrid duwde lekker tegen één lekkere forse tienertiet van Petra aan.
  • 590
  • Heerlijk om te zien dat er daadwerkelijk vrouwen en mannen zijn die te weinig opgewonden kunnen worden van al dit moois wat sex te bieden heeft.
  • Baas komt klaar in de mond van een sollicitante Baas neemt zijn vingerend secretaresse op met camera Rijpe secretaresse wordt op kantoor geneukt Meisje moet op kantoor van schooldirecteur pijpen Geile meid geeft haar baas op kantoor een blowjob Secretaresse is haar harige kut aan het vingeren Blonde secretaresse wrijft langs haar lekkere kutje Secretaresse doet slipje uit en ruikt er lekker aan Meisje stopt dildo in haar kut op kantoor van rector Liggend op het bureau stopt ze dildo diep naar binnen. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 1.
  • Tilburg sex hoe bef je jezelf


Erotische massage in breda escort rijpe vrouwen


geile petra sappige lul