erotische body to body massage opgezwolle kut

..

Geile boeren erotische massage noord brabant

Mendoza ging met zijn masseuse in één douchecabine, Anoeska met haar masseuse in een ander. Ook hier was er voor gezorgd dat Anoeska en Mendoza elkaar steeds konden zien, de douchecabines waren met de openingen naar elkaar toe gekeerd. De ruimte in de cabines was wat krap en Anoeska moest eventjes slikken toen ze haar masseuse tegen haar aan voelde komen staan. De douchestraal zorgde voor wat verkoeling, maar toen de masseuse met zeep Anoeska begon te wassen, kreeg Anoeska het weer erg warm.

Mendoza ondertussen liet het gewas met genot gebeuren. Zijn masseuse waste hem vakkundig. Eerst zijn rug, zijn kont, met extra aandacht voor de bilspleet, waarna ze op haar hurken zakte en zijn benen waste. Daarna kwam ze voor Mendoza staan en waste ze zijn borstkas, zijn buik, zijn dijen, zijn benen en eindigde ze met een tergend langzaam, opwindende wasbeurt van zijn nu keihard rechtopstaande pik.

Bij Anoeska werd dezelfde volgorde van wassen aangehouden. Daarna rilde ze van genot toen haar masseuse haar benen vanaf de voeten naar boven tergend langzaam, en erg intens begon te wassen. De wasbeurt eindigde bij haar nu van geilheid erg natte kutje. De masseuse ging met haar hand langzaam tussen de dijen heen en weer. In de ruimte tussen de douchecabines werden Mendoza en Anoeska door de dames goed afgedroogd.

Anoeska keek Mendoza glimlachend aan. Jij wist dat dit zo ongelofelijk lekker, maar stout, was en wilde gewoon eens zien of ik zou wegrennen hé? Nou mannetje, ik laat alles, zoals jij dat zo mooi zegt, over me heen gaan en ga er eens goed van genieten!

Ik lijk wel gek! Haar dijen waren net nog afgedroogd, maar nu liep het geil alweer langs haar dijen, Anoeska had het niet meer!! Anoeska en Mendoza werden weer naar de massage-ruimtes gebracht. Allebei moesten ze op hun buik gaan liggen. Rustig werkten de meisjes het repetoir af. Eerst werden voeten en benen gemasseerd, maar al snel waren ze druk bezig met de billen van de twee klanten.

Dit deed haar collega dus tegelijkertijd bij Anoeksa. Mendoza kon haar zien genieten. Anoeska lag met haar ogen dicht, maar elke keer als bij Mendoza de handen van zijn masseuse over de plek waar bij Anoeska haar kutje zat gingen, kreunde Anoeska hoorbaar van genot. Na een tijdje werden de ruggen gemasseerd, eerst door handen, maar al snel door Thaise billen.

Met hun billen gingen de masseuses op de nek van hun klanten zitten. Aan weerzijde van de te masseren nek een bil, Mendoza en Anoeska voelden de bilspleten van hun masseuses over hun met olie besmeerde nekken glijden. Nu moesten Anoeska en Mendoza zich omdraaien. Mendoza lachte wat schaapachtig terug: Anoeska voelde haar eigen voet wegzakken in het natte kutje van haar masseuse, Anoeska dacht dat ze ter plekke gek werd van opwinding. Hierna vervolgden de masseuses hun tocht over de twee blanke lichamen.

Eerst werden buik, borst en armen gemasseerd door de ranke handen van de masseuses. Daarna begonnen de masseuses hun eigen bovenlichamen met veel olie in te smeren, ze keken verleidelijk naar hun klanten. Mendoza en Anoeska wisten beiden, hoewel nooit eerder meegemaakt, instinctief wat hun te wachten stond, het idee maakte hen beide gek van geilheid.

Nadat de Thaise vrouwen hun borsten goed hadden ingesmeerd gingen ze op hun klanten liggen en met hun naakte geoliede lichamen masseerden ze Anoeska en Mendoza. Daarna wreef ze met haar lichaam over zijn benen, daarna over zijn buik, hij voelde haar kutje over zijn pik glijden, maar penetratie was verboden, haar stugge aziatische schaamhaartjes gleden over zijn eikel, haar lipjes gingen speels over zijn stam. Hij voelde haar kutje over zijn buik, over zijn borstkas, over zijn schouders, armen en handen.

Daarna draaide zij zich om en keek hij diep haar schacht in, ze wreef met haar onderlichaam over zijn gezicht, hij stak even zijn tong uit en proefde haar kutje, maar weg was ze al weer, hij voelde haar billen over hem heen glijden en terwijl hij keek naar haar opengesperde kutje voelde hij dat haar tieten weer om zijn pik heen zaten.

Zijn zaad begon te koken. Ondertussen had Anoeska het niet veel minder warm. Ook hier was het kutje van de masseuse vakkundig over haar lichaam gegleden, ook Anoeska had het kroeshaar van haar masseuse voelen prikken tegen haar gevoelige klitje, had erecte tepels door haar kutje voelen glijden, had borsten tegen haar eigen borsten gevoeld en had ook uiteindelijk het strakke thaise kutje over haar gezicht voelen en zien glijden.

Ruw tegen hun monden voelden Mendoza en Anoeska de Thaise kutjes duwen en beiden lieten de kans niet liggen en stakken hun tong diep in de hete gleufjes. Beiden hielden de strakke kontjes vast, Mendoza streelde het strakke poepgatje van het meisje dat boven hem hing, Anoeska was daar nog iets te onervaren voor en kneedde zachtjes in de perfect ronde, lekker gevulde kont die bij het meisje hoorde wiens tong Anoeska nu razendsnel over haar kutje voelde gaan! Mendoza had ook niet verwacht dat zijn pik zo vakkundig gepijpt zou worden, maar hij was er blij door verrast.

De masseuse nam zijn pik zo diep mogelijk in haar mond en pompte haar hoofd hard op en neer, terwijl haar handen speelden met zijn ballen. Anoeska voelde behalve de rappe tong ook een aantal vingers in haar kutje binnendringen, en ook wat smalle meisjesvingers in haar anus. Anoeska begon luid te kreunen. De hele massage had haar bloedgeil gemaakt en het was eerder slechts een kwestie van seconden, dan van minuten, voordat ze op die massagetafel daar in Bangkok een hevig orgasme zou krijgen.

Het kutje van de masseuse werd ritmisch op haar tong geduwd, de smaak van het meisje was zalig, het tongetje van het meisje zelfs nog lekkerder en met een hevige kreun kwam Anoeska klaar.

Mendoza ondertussen wist ook dat hij het niet lang meer zou volhouden, hij voelde het meisje nu snelle kleine pijpbewegingen maken aan zijn eikel, terwijl haar vuistje rap over zijn pik heen pompte. Het kutje van het meisje was vakkundig door hem gelikt en het meisje was al een paar keer heftig klaargekomen. Het meisje stopte met pijpen maar ging vakkundig door met trekken, nu met twee vuistjes en met een luide kreun spoot Mendoza zijn zaad hoog de lucht in, het meisjes gezicht onderspuitend.

De masseuses lieten Anoeska en Mendoza even bijkomen, masseerden nog traag eventjes door, maar pakten toen natte doeken en wreven langzaam het olie van de klaargekomen klanten af. Daarna werden er droge doeken over Anoeska en Mendoza gelegd, werd het licht wat gedimd en fluisterde de masseuses dat men nu geacht werd even te relaxen.

De masseuses verlieten de ruimte en daar lagen Anoeska en Mendoza, beiden nog nagenietend van het heftige orgasme dat ze beiden bijna gelijktijdig hadden gehad. Na wat minuten fluisterde Anoeska. Mendoza wist niet wat hij hoorde.

Roodharige Tjechische geneukt tijdens massage. Oost Europees blondje legt chocolade staaf in de watten. Body to Body Nuru massage. Blond lekkertje trekt haar kutje uit elkaar. Blonde tiener smeert haar rondingen in met olie. Amateur koppel gespecialiseerd in sensuele massage. Lola en Uma worden helemaal wild van zijn harde pik. Pedro geeft zijn vrouw een geslaagde sex massage. Rita krijgt even een lekkere olie massage. Carla's Happy Ending Nuru Massage. Kleine Angel geeft grote lul een Nuru Massage.

Stiekem in haar harde gladde tepeltjes knijpen. Ally Breelsen olie massage. Lola's kale kutje word de masseur teveel. Blonde tiener masseuse zit op MILF.


erotische body to body massage opgezwolle kut

..


Oma met natte kut erotische massage duiven


erotische body to body massage opgezwolle kut