clitje wrijven gratis bef

Het beffen, ofwel het likken, zoeken en kussen van haar meest intieme plekjes, kan voor haar heel erg veel genot brengen. Maar dit gebeurt alleen als jij het juiste moment kiest. Streel eerst haar lichaam. Verken elkaar naakt en zoen een tijdje voor je de volgende stap zet. Hierna kun je in een rustig tempo steeds lager op haar lichaam zoenen.

Als je voldoende tijd hebt besteed aan haar nek, borsten, buik en zelfs benen, dan zul je merken dat zij langzaam aan helemaal los komt. Aan haar lichamelijke reactie en haar gezichtsuitdrukking zul je merken dat ook zij in volledige staat van opwinding is geraakt. Dit is het moment om voor het eerst met je mond contact te maken met haar vagina. Omdat de gevoeligheid van de vagina en de clitoris per vrouw verschilt, is het verstandig om zachtjes te beginnen en langzaam de druk op te voeren om er achter te komen waar haar grenzen liggen.

Het eerste wat je kunt doen is vlakbij haar vagina zoenen. Zoen er bijvoorbeeld vlak boven en naast. Je kunt ook je vingers gebruiken om tot vlakbij haar schaamlippen te tasten. Op deze manier voer je de spanning op tot een punt waarop ze niets anders meer in haar hoofd heeft dan jouw mond op haar geslacht. De eerste aanraking kun je het beste maken met je tong. Deze is zacht, vochtig en warm en is daarom het plezierigst voor haar om te voelen. Daarbij kun je je tong heel goed sturen en dus gericht stimuleren.

Begin haar buitenste schaamlippen beetje bij beetje te verkennen. Zoen en lik deze aandachtig. De volgende stap is haar clitoris. Een zeer goede tip is om je tong plat over haar clitoris te leggen. Je kunt er dan wat gemakkelijker druk op uitoefenen, ook raak je een groter oppervlak, en omdat haar huid hier vol zit met zenuwuiteinden, is dit nog veel plezieriger voor haar. Ook wordt je eigen tong minder moe en verkrampt. Wrijf een tijdje zachtjes over haar clitoris. En wissel dit af met een actieve beweging van je tong op haar clitoris en over haar schaamlippen.

Niet iedere vrouw komt even gemakkelijk klaar, maar als er een manier is om dit toch voor elkaar te krijgen, dan is het wel door middel van orale bevrediging gecombineerd met penetratie. Wat ik je daarom aanraad, is om na een serieuze periode van stimulering met je tong, ook je vingers mee te laten doen met het spelletje. Begin langzaam tijdens het kussen van haar clitoris, met je vinger haar vagina binnen te gaan.

De gespierde wand waarlangs je binnenkomt is het gevoeligst, dus het is niet nodig je vinger diep naar binnen te drukken.

Let altijd goed op hoe ze reageert! Het kan zijn dat je met een dame te maken hebt die hier niet zo van houdt, of die wat verlegen is. Dan kan het zijn dat ze hiermee niet verder wil.

Als je merkt dat ze geniet, voer dan langzaam het tempo van de deinende beweging van je vinger op, en oefen met je mond en tong wat meer druk uit op haar clitoris. Veel vrouwen komen op deze manier in vrij korte tijd klaar. Zorg dat je goed onthoudt dat je je tong plat houdt en er veel bewegingen mee maakt. De wrijving is wat haar het goede prikkelende gevoel geeft. Het vingeren is puur ter ondersteuning. Sommige vrouwen hebben graag een wat actievere masturbatie tijdens het beffen, dit merk je vanzelf aan haar reactie.

Het daadwerkelijk binnendringen in de vagina met je tong, is voor sommige vrouwen een heerlijke ervaring. Probeer dit eens uit, het kan je een positieve verassing brengen! Een andere goed trucje is om af en toe al het fysieke contact met haar geslacht te verbreken. Je begint opnieuw vlakbij haar vagina te strelen zonder deze aan te raken. Misschien heb je dit soort tips al eens eerder gehoord? Dit betekent dat je slechts heel langzaam intiemer wordt en stukje bij beetje wat verder gaat.

De spanning wordt hierdoor vele malen verder opgebouwd en als ze zich dan eenmaal laat gaan en jij zelf de druk opvoert, dan is het resultaat vaak heftig en intens. Wees niet verbaasd als je op deze manier je eerste spuitorgasme bij een vrouw meemaakt!

Net als dat een man voorvocht afscheidt als hij opgewonden is, gebeurt ditzelfde bij een vrouw, en soms in vrij heftige maten. Het vocht werkt bij de vrouw ook als glijmiddel. Hierdoor wordt seks voor haar plezierig, anders zou fysiek contact met haar vagina pijn kunnen doen bij haar. Als je gaat beffen, moet je mentaal zijn voorbereid op het feit dat jullie lichaamsvocht zullen uitwisselen.

Het is doodnormale neutrale vloeistof. Echte smaak zit er niet aan, al kan dit per vrouw wel wat variëren. Natuurlijk is hygiëne bij dit soort contact erg belangrijk. Je moet er dus van op aan kunnen dat je partner schoon is! De beste manier om deze te verwennen is door hem op verschillende manieren te stimuleren.

Wanneer je de ronde beweging uitvoert, stimuleer je de clitoris zowel van links naar rechts als van boven naar beneden. En als je gebruik maakt van meerdere vingers tegelijk lees alle vingers van pink tot en met wijsvinger , kun je de clitoris niet missen en is de kans groot dat je andere gevoelige delen van de vagina meepakt, denkende aan:.

Het is tevens een techniek die je veel in porno terugziet. Wanneer de vrouwen seks hebben met een man stimuleren ze hun clitoris vaak op deze manier omdat dit één van de meest effectieve manieren is. Het enige wat ik hierop kan zeggen is het volgende:.

Zo is de ene vrouw heel erg gevoelig en de andere juist helemaal niet. Net zoals de ene man het makkelijk 30 minuten kan volhouden zonder klaar te komen en de ander al moeite heeft om de eerste 5 minuten te halen. Wat je in ieder geval kunt proberen, is gebruik maken van haar clitoris hoedje. Deze beschermt normaal gesproken de clitoris zoals de voorhuid bij de pik doet.

Zodra de vrouw opgewonden raakt, stroomt er meer bloed richting de vagina waardoor deze opzet. Zo ook de clitoris. Gebruik dit hoedje om over haar clitoris te wrijven zodat het gevoel op de clit minder heftig is.

Hierdoor stimuleer je meer de bovenkant van de clit. Naast de gevoelige vrouw heb je natuurlijk ook de ongevoelige vrouw.

Deze kan lekker veel hebben. Wanneer je deze vrouw daar beneden stimuleert, zul je zien dat ze geniet maar toch is het lastig om haar te laten komen. Ze heeft namelijk meer stimulatie nodig. Hoe krijg je direct contact? Door het clitorishoedje weg te trekken zodat de clitoris bloot komt te liggen. Je gebruikt bijvoorbeeld je wijsvinger en duim, deze leg je aan de bovenkant van haar poes en vervolgens trek je de huid naar boven.

De afbeelding hierboven laat meer zien hoe de vrouw dit bij zichzelf kan doen, wat natuurlijk ook mogelijk is. Je kunt haar altijd om hulp vragen als jouw beide handen druk bezig zijn met andere dingen. Ik moet eerlijk bekennen, het is een beetje een bijzondere techniek en zelfs met mijn jarenlange ervaring heb ik hem nog niet vaak toegepast. Maar het is leuk voor de verandering. Misschien is jouw dame er wel heel lyrisch over en blijk je de jackpot te hebben gewonnen.

Omdat de clitoris niet alleen dat roze bolletje is maar doorloopt in de clitorisschacht. De clitorisschacht kun je niet zien want deze bevindt zich onder de huid achter de clitoris, maar dat maakt hem er niet minder gevoelig op. Je kunt de clitorisschacht stimuleren door lichtelijk in de huid achter de clitoris te knijpen. Met de nadruk op lichtelijk.

Wil je haar dat knallende einde geven? Dan wordt het tijd om twee technieken te combineren. En ik heb het niet over twee verschillende clitoris stimulatie technieken. Nee het wordt tijd om twee verschillende gevoelige plekken tegelijkertijd te gaan verwennen.

Ik hoop dat madame na al het voorwerk een zwembad is geworden, zodat het stimuleren van haar G-spot veel makkelijker gaat. De G-spot is een vertakking van de clitoris , vandaar dat ook deze plek erg gevoelig is. Als je vervolgens een sponsachtig gebied voelt aan de bovenkant van haar vagina, dan heb je haar G-spot gevonden. Met de "kom hier" beweging zorg je ervoor dat haar G-spot extra goed gestimuleerd wordt.

Dit in combinatie met het stimuleren van haar clitoris, gaat ervoor zorgen dat ze binnen "no time" tot een orgasme komt. Misschien zelfs wel tot een spuitend orgasme.

Met deze clitoris stimulatie tips zul je haar helemaal wild maken. Het is absoluut een spetterend begin van een goede vrijpartij. Maar dat wil niet zeggen, dat je er dan al bent. Er zijn nog veel meer trucjes om haar de beste seks ervaring ooit te geven.

Wil je weten hoe je haar verslaafd aan je maakt? Lees dan mijn Meesterminnaar Principe. Klik op de afbeelding hieronder, vul je e-mailadres in en dan stuur ik het direct gratis naar je inbox.

Luuk Zwart is een Nederlandse sekscoach. Hij helpt mannen en vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Please log in again. The login page will open in a new window.

After logging in you can close it and return to this page. Inhoudsopagve Hoe werkt het clitoraal orgasme? Het clitoraal orgasme is één van de makkelijkste orgasmes om te bereiken bij een vrouw. Dat blijkt wel uit de volgende cijfers: Geef haar hetzelfde genot als jij ervaart. Je bent gelukkig niet voor niets op deze website belandt, dus laten we één ding afspreken: DE clitoris Ik denk niet dat het nodig is om in dit artikel een hele anatomie les van de clitoris te geven.

Voor de mannen die het nog niet zeker weten: Ten eerste, schaam je. Ten tweede, hieronder een afbeelding om je op de weg te helpen: Nu je weet waar de clitoris zich bevindt, kunnen we doorgaan naar het echte werk. En onder voorspel vallen de volgende punten: Denk je dat deze niet zo belangrijk zijn? Lees dan het volgende: Hieruit bleek de tepel dezelfde plekken in de hersenen te stimuleren als de vagina.

Zo zie je maar wat voorspel met een vrouw doet. Na al dat opwarmen, is de kans groot dat ze bloedje geil en ontzettend nat is. Het mooie van deze beweging is, dat je haar hele vagina stimuleert: De lange stroken van boven naar beneden zijn een goede opwarmer. Het is de bedoeling dat je over de clit of net boven de clit wrijft: Luuk waar heb je het in godsnaam over..

En zoals je weet sla ik liever geen deel van de vagina over; De U-spot bevindt zich: Waar staat de afkorting "U-spot" voor? En als je gebruik maakt van meerdere vingers tegelijk lees alle vingers van pink tot en met wijsvinger , kun je de clitoris niet missen en is de kans groot dat je andere gevoelige delen van de vagina meepakt, denkende aan: Doe dan het volgende.

..

Dikke lul komt klaar bungelende tieten

Je wilt eigenlijk eerst een half uur aan voorspel doen voordat je ook maar haar vagina aanraakt. En onder voorspel vallen de volgende punten:. Dim de lichten, of nog beter, doe kaarsjes aan. Werk vervolgens al haar erogene zones af. In dit artikel vertel ik je precies waar deze zitten. Er is een onderzoek geweest waarbij 11 vrouwen zichzelf moesten opwinden terwijl ze een hersenscan ondergingen.

Vervolgens werd gekeken welke plekken de hersenen het meest stimuleerden. Dat is het mooie van lang voorspel: Maar jij weet wel beter natuurlijk. Op het moment dat ze op springen staat, is er eigenlijk weinig voor nodig om haar dat overweldigende orgasme te geven.

Maar laten we beginnen bij het begin. Haar hele vagina heeft aandacht nodig. Het is dus niet de bedoeling dat je recht op je doel afgaat zonder eerst de rest ook warm te maken. De eerste clitoris stimulatie techniek is de lange strook. Je gebruikt één of twee vingers en strijkt deze van de bovenkant van haar vagina helemaal naar de onderkant van haar vagina en weer terug.

Vervolgens kun je variëren in druk , snelheid en het aantal vingers dat je gebruikt. Let goed op haar reactie. Nadat je deze stroken een aantal keer hebt herhaald, is van links naar rechts bewegen de volgende opwarmer. Let goed op wat ze lekker vindt. Zodra je vaker met dezelfde vrouw bent, zul je merken wat ze lekker vindt zodra je de juiste snaren raakt.

Ja ik kende deze term eerst zelf ook niet, maar het bleek wel zeker onderdeel te zijn van de vagina. En zoals je weet sla ik liever geen deel van de vagina over;.

Het betekent niets anders dan de  urethra spot. Oftewel het is de opening van de plasbuis. En ook deze kan behoorlijk gevoelig zijn.

Dit is wel per vrouw afhankelijk. Wanneer je de lange strook doet, kun je deze afwisselen met de omgekeerde V strook. Bij deze clitoris stimulatie techniek schuif jij je vinger van de clitoris schuin naar beneden tot de hoogte van de vagina opening en schuift hem vervolgens weer omhoog.

Doe hetzelfde aan de ander kant. Als je de clitoris meepakt, is de strook nog intenser en werk je langzaam naar haar orgasme toe. Als het goed is klinkt deze techniek je als muziek in de oren. Het is namelijk een hele bekende: De ronde techniek, waarbij volledige stimulatie van de clit mogelijk is. De clitoris is erg gevoelig. Dat kan haast ook niet anders met zenuwuiteinden.

De beste manier om deze te verwennen is door hem op verschillende manieren te stimuleren. Wanneer je de ronde beweging uitvoert, stimuleer je de clitoris zowel van links naar rechts als van boven naar beneden. En als je gebruik maakt van meerdere vingers tegelijk lees alle vingers van pink tot en met wijsvinger , kun je de clitoris niet missen en is de kans groot dat je andere gevoelige delen van de vagina meepakt, denkende aan:.

Het is tevens een techniek die je veel in porno terugziet. Wanneer de vrouwen seks hebben met een man stimuleren ze hun clitoris vaak op deze manier omdat dit één van de meest effectieve manieren is. Het enige wat ik hierop kan zeggen is het volgende:. Zo is de ene vrouw heel erg gevoelig en de andere juist helemaal niet. Net zoals de ene man het makkelijk 30 minuten kan volhouden zonder klaar te komen en de ander al moeite heeft om de eerste 5 minuten te halen. Wat je in ieder geval kunt proberen, is gebruik maken van haar clitoris hoedje.

Deze beschermt normaal gesproken de clitoris zoals de voorhuid bij de pik doet. Zodra de vrouw opgewonden raakt, stroomt er meer bloed richting de vagina waardoor deze opzet. Zo ook de clitoris. Gebruik dit hoedje om over haar clitoris te wrijven zodat het gevoel op de clit minder heftig is. Hierdoor stimuleer je meer de bovenkant van de clit.

Naast de gevoelige vrouw heb je natuurlijk ook de ongevoelige vrouw. Deze kan lekker veel hebben. Wanneer je deze vrouw daar beneden stimuleert, zul je zien dat ze geniet maar toch is het lastig om haar te laten komen. Ze heeft namelijk meer stimulatie nodig. Hoe krijg je direct contact? Door het clitorishoedje weg te trekken zodat de clitoris bloot komt te liggen. Je gebruikt bijvoorbeeld je wijsvinger en duim, deze leg je aan de bovenkant van haar poes en vervolgens trek je de huid naar boven.

De afbeelding hierboven laat meer zien hoe de vrouw dit bij zichzelf kan doen, wat natuurlijk ook mogelijk is. Je kunt haar altijd om hulp vragen als jouw beide handen druk bezig zijn met andere dingen. Ik moet eerlijk bekennen, het is een beetje een bijzondere techniek en zelfs met mijn jarenlange ervaring heb ik hem nog niet vaak toegepast. Maar het is leuk voor de verandering. Misschien is jouw dame er wel heel lyrisch over en blijk je de jackpot te hebben gewonnen.

Omdat de clitoris niet alleen dat roze bolletje is maar doorloopt in de clitorisschacht. De clitorisschacht kun je niet zien want deze bevindt zich onder de huid achter de clitoris, maar dat maakt hem er niet minder gevoelig op. Je kunt de clitorisschacht stimuleren door lichtelijk in de huid achter de clitoris te knijpen. Met de nadruk op lichtelijk. Wil je haar dat knallende einde geven? Dan wordt het tijd om twee technieken te combineren. En ik heb het niet over twee verschillende clitoris stimulatie technieken.

Nee het wordt tijd om twee verschillende gevoelige plekken tegelijkertijd te gaan verwennen. Ik hoop dat madame na al het voorwerk een zwembad is geworden, zodat het stimuleren van haar G-spot veel makkelijker gaat. De G-spot is een vertakking van de clitoris , vandaar dat ook deze plek erg gevoelig is. Als je vervolgens een sponsachtig gebied voelt aan de bovenkant van haar vagina, dan heb je haar G-spot gevonden. Met de "kom hier" beweging zorg je ervoor dat haar G-spot extra goed gestimuleerd wordt.

Dit in combinatie met het stimuleren van haar clitoris, gaat ervoor zorgen dat ze binnen "no time" tot een orgasme komt. Misschien zelfs wel tot een spuitend orgasme. Met deze clitoris stimulatie tips zul je haar helemaal wild maken. De geilste clit wrijven gratis sex filmpjes vind je hier! Het zonnetje verwarmt haar sexy lijfje en hete kutje. Gezwollen kut met een lekker dikke clit. Seventeen, lekkere tiener lesbi sex. Lesbische moeders neuken elkaar met een dildo.

Wrijvend met de kutten tegen elkaar komen de meisjes klaar. Lesbische sex, lesbi sex, lesbo wijven, lesbi sexfilms. Beetje spuug over haar clit en vingeren maar.

Lesbi babes kunnen niet van elkaar afblijven. Mastuberen in de buiten lucht. Twee gruwelijke geile potten vinger neuken elkaar. Bi meisjes neuken elkaar klaar. Lekker kutje vingeren tot deze spuitent klaarkomt. Nederlands beste bef koning bij hem komen elke dame spuit Heerlijk mollig sletje ligt zichzelf ondeugend geil te vi Sandra heeft speciaal voor deze sexmovie een clit piercin Twee oudere lesbos neuken erop los.

Met hogetempa beukt hij zijn staafmixer diep in haar kale Dit geile mature sletje wil maar een ding een grote dikke Rijpe milf met veel schaamhaar.
clitje wrijven gratis bef

Het beffen, ofwel het likken, zoeken en kussen van haar meest intieme plekjes, kan voor haar heel erg veel genot brengen. Maar dit gebeurt alleen als jij het juiste moment kiest.

Streel eerst haar lichaam. Verken elkaar naakt en zoen een tijdje voor je de volgende stap zet. Hierna kun je in een rustig tempo steeds lager op haar lichaam zoenen. Als je voldoende tijd hebt besteed aan haar nek, borsten, buik en zelfs benen, dan zul je merken dat zij langzaam aan helemaal los komt. Aan haar lichamelijke reactie en haar gezichtsuitdrukking zul je merken dat ook zij in volledige staat van opwinding is geraakt.

Dit is het moment om voor het eerst met je mond contact te maken met haar vagina. Omdat de gevoeligheid van de vagina en de clitoris per vrouw verschilt, is het verstandig om zachtjes te beginnen en langzaam de druk op te voeren om er achter te komen waar haar grenzen liggen.

Het eerste wat je kunt doen is vlakbij haar vagina zoenen. Zoen er bijvoorbeeld vlak boven en naast. Je kunt ook je vingers gebruiken om tot vlakbij haar schaamlippen te tasten. Op deze manier voer je de spanning op tot een punt waarop ze niets anders meer in haar hoofd heeft dan jouw mond op haar geslacht.

De eerste aanraking kun je het beste maken met je tong. Deze is zacht, vochtig en warm en is daarom het plezierigst voor haar om te voelen. Daarbij kun je je tong heel goed sturen en dus gericht stimuleren. Begin haar buitenste schaamlippen beetje bij beetje te verkennen. Zoen en lik deze aandachtig. De volgende stap is haar clitoris. Een zeer goede tip is om je tong plat over haar clitoris te leggen. Je kunt er dan wat gemakkelijker druk op uitoefenen, ook raak je een groter oppervlak, en omdat haar huid hier vol zit met zenuwuiteinden, is dit nog veel plezieriger voor haar.

Ook wordt je eigen tong minder moe en verkrampt. Wrijf een tijdje zachtjes over haar clitoris. En wissel dit af met een actieve beweging van je tong op haar clitoris en over haar schaamlippen. Niet iedere vrouw komt even gemakkelijk klaar, maar als er een manier is om dit toch voor elkaar te krijgen, dan is het wel door middel van orale bevrediging gecombineerd met penetratie. Wat ik je daarom aanraad, is om na een serieuze periode van stimulering met je tong, ook je vingers mee te laten doen met het spelletje.

Begin langzaam tijdens het kussen van haar clitoris, met je vinger haar vagina binnen te gaan. De gespierde wand waarlangs je binnenkomt is het gevoeligst, dus het is niet nodig je vinger diep naar binnen te drukken. Let altijd goed op hoe ze reageert! Het kan zijn dat je met een dame te maken hebt die hier niet zo van houdt, of die wat verlegen is. Dan kan het zijn dat ze hiermee niet verder wil. Als je merkt dat ze geniet, voer dan langzaam het tempo van de deinende beweging van je vinger op, en oefen met je mond en tong wat meer druk uit op haar clitoris.

Veel vrouwen komen op deze manier in vrij korte tijd klaar. Zorg dat je goed onthoudt dat je je tong plat houdt en er veel bewegingen mee maakt. De wrijving is wat haar het goede prikkelende gevoel geeft. Het vingeren is puur ter ondersteuning. Sommige vrouwen hebben graag een wat actievere masturbatie tijdens het beffen, dit merk je vanzelf aan haar reactie. Het daadwerkelijk binnendringen in de vagina met je tong, is voor sommige vrouwen een heerlijke ervaring.

Probeer dit eens uit, het kan je een positieve verassing brengen! Een andere goed trucje is om af en toe al het fysieke contact met haar geslacht te verbreken. Je begint opnieuw vlakbij haar vagina te strelen zonder deze aan te raken. Misschien heb je dit soort tips al eens eerder gehoord? Dit betekent dat je slechts heel langzaam intiemer wordt en stukje bij beetje wat verder gaat.

De spanning wordt hierdoor vele malen verder opgebouwd en als ze zich dan eenmaal laat gaan en jij zelf de druk opvoert, dan is het resultaat vaak heftig en intens. Wees niet verbaasd als je op deze manier je eerste spuitorgasme bij een vrouw meemaakt! Net als dat een man voorvocht afscheidt als hij opgewonden is, gebeurt ditzelfde bij een vrouw, en soms in vrij heftige maten. Het vocht werkt bij de vrouw ook als glijmiddel. Hierdoor wordt seks voor haar plezierig, anders zou fysiek contact met haar vagina pijn kunnen doen bij haar.

Als je gaat beffen, moet je mentaal zijn voorbereid op het feit dat jullie lichaamsvocht zullen uitwisselen. Het is doodnormale neutrale vloeistof. Echte smaak zit er niet aan, al kan dit per vrouw wel wat variëren. Natuurlijk is hygiëne bij dit soort contact erg belangrijk. Je moet er dus van op aan kunnen dat je partner schoon is!

De beste manier om deze te verwennen is door hem op verschillende manieren te stimuleren. Wanneer je de ronde beweging uitvoert, stimuleer je de clitoris zowel van links naar rechts als van boven naar beneden.

En als je gebruik maakt van meerdere vingers tegelijk lees alle vingers van pink tot en met wijsvinger , kun je de clitoris niet missen en is de kans groot dat je andere gevoelige delen van de vagina meepakt, denkende aan:. Het is tevens een techniek die je veel in porno terugziet. Wanneer de vrouwen seks hebben met een man stimuleren ze hun clitoris vaak op deze manier omdat dit één van de meest effectieve manieren is.

Het enige wat ik hierop kan zeggen is het volgende:. Zo is de ene vrouw heel erg gevoelig en de andere juist helemaal niet. Net zoals de ene man het makkelijk 30 minuten kan volhouden zonder klaar te komen en de ander al moeite heeft om de eerste 5 minuten te halen.

Wat je in ieder geval kunt proberen, is gebruik maken van haar clitoris hoedje. Deze beschermt normaal gesproken de clitoris zoals de voorhuid bij de pik doet.

Zodra de vrouw opgewonden raakt, stroomt er meer bloed richting de vagina waardoor deze opzet. Zo ook de clitoris. Gebruik dit hoedje om over haar clitoris te wrijven zodat het gevoel op de clit minder heftig is. Hierdoor stimuleer je meer de bovenkant van de clit. Naast de gevoelige vrouw heb je natuurlijk ook de ongevoelige vrouw.

Deze kan lekker veel hebben. Wanneer je deze vrouw daar beneden stimuleert, zul je zien dat ze geniet maar toch is het lastig om haar te laten komen. Ze heeft namelijk meer stimulatie nodig. Hoe krijg je direct contact? Door het clitorishoedje weg te trekken zodat de clitoris bloot komt te liggen.

Je gebruikt bijvoorbeeld je wijsvinger en duim, deze leg je aan de bovenkant van haar poes en vervolgens trek je de huid naar boven. De afbeelding hierboven laat meer zien hoe de vrouw dit bij zichzelf kan doen, wat natuurlijk ook mogelijk is. Je kunt haar altijd om hulp vragen als jouw beide handen druk bezig zijn met andere dingen. Ik moet eerlijk bekennen, het is een beetje een bijzondere techniek en zelfs met mijn jarenlange ervaring heb ik hem nog niet vaak toegepast.

Maar het is leuk voor de verandering. Misschien is jouw dame er wel heel lyrisch over en blijk je de jackpot te hebben gewonnen. Omdat de clitoris niet alleen dat roze bolletje is maar doorloopt in de clitorisschacht. De clitorisschacht kun je niet zien want deze bevindt zich onder de huid achter de clitoris, maar dat maakt hem er niet minder gevoelig op. Je kunt de clitorisschacht stimuleren door lichtelijk in de huid achter de clitoris te knijpen. Met de nadruk op lichtelijk.

Wil je haar dat knallende einde geven? Dan wordt het tijd om twee technieken te combineren. En ik heb het niet over twee verschillende clitoris stimulatie technieken. Nee het wordt tijd om twee verschillende gevoelige plekken tegelijkertijd te gaan verwennen.

Ik hoop dat madame na al het voorwerk een zwembad is geworden, zodat het stimuleren van haar G-spot veel makkelijker gaat. De G-spot is een vertakking van de clitoris , vandaar dat ook deze plek erg gevoelig is. Als je vervolgens een sponsachtig gebied voelt aan de bovenkant van haar vagina, dan heb je haar G-spot gevonden.

Met de "kom hier" beweging zorg je ervoor dat haar G-spot extra goed gestimuleerd wordt. Dit in combinatie met het stimuleren van haar clitoris, gaat ervoor zorgen dat ze binnen "no time" tot een orgasme komt.

Misschien zelfs wel tot een spuitend orgasme. Met deze clitoris stimulatie tips zul je haar helemaal wild maken. Het is absoluut een spetterend begin van een goede vrijpartij. Maar dat wil niet zeggen, dat je er dan al bent. Er zijn nog veel meer trucjes om haar de beste seks ervaring ooit te geven.

Wil je weten hoe je haar verslaafd aan je maakt? Lees dan mijn Meesterminnaar Principe. Klik op de afbeelding hieronder, vul je e-mailadres in en dan stuur ik het direct gratis naar je inbox. Luuk Zwart is een Nederlandse sekscoach. Hij helpt mannen en vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen.

Please log in again. The login page will open in a new window. After logging in you can close it and return to this page. Inhoudsopagve Hoe werkt het clitoraal orgasme? Het clitoraal orgasme is één van de makkelijkste orgasmes om te bereiken bij een vrouw. Dat blijkt wel uit de volgende cijfers: Geef haar hetzelfde genot als jij ervaart. Je bent gelukkig niet voor niets op deze website belandt, dus laten we één ding afspreken: DE clitoris Ik denk niet dat het nodig is om in dit artikel een hele anatomie les van de clitoris te geven.

Voor de mannen die het nog niet zeker weten: Ten eerste, schaam je. Ten tweede, hieronder een afbeelding om je op de weg te helpen: Nu je weet waar de clitoris zich bevindt, kunnen we doorgaan naar het echte werk.

En onder voorspel vallen de volgende punten: Denk je dat deze niet zo belangrijk zijn? Lees dan het volgende: Hieruit bleek de tepel dezelfde plekken in de hersenen te stimuleren als de vagina. Zo zie je maar wat voorspel met een vrouw doet. Na al dat opwarmen, is de kans groot dat ze bloedje geil en ontzettend nat is.

Het mooie van deze beweging is, dat je haar hele vagina stimuleert: De lange stroken van boven naar beneden zijn een goede opwarmer. Het is de bedoeling dat je over de clit of net boven de clit wrijft: Luuk waar heb je het in godsnaam over.. En zoals je weet sla ik liever geen deel van de vagina over; De U-spot bevindt zich: Waar staat de afkorting "U-spot" voor? En als je gebruik maakt van meerdere vingers tegelijk lees alle vingers van pink tot en met wijsvinger , kun je de clitoris niet missen en is de kans groot dat je andere gevoelige delen van de vagina meepakt, denkende aan: Doe dan het volgende.

..

Kinky massage amsterdam geile neuk films

  • 8
  • 517
  • SEXHUIS EINDHOVEN SEX FILM GRATES
  • 945
  • Zoals iedere seksuele handeling vraagt een succesvolle vingerbeurt om goede persoonlijke hygiëne. Zo zie je maar wat voorspel met een vrouw doet. De eerste aanraking kun je het beste maken met je tong.