bi s vrouw zoekt vrouw limburg

Neem dan gerust eens contact op met B-Loved om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Wij werken met een gedetailleerd stappenplan , waarbij stap 1 het vrijblijvende kennismakingsgesprek is. We bespreken hierin alles wat relevant kan zijn voor jouw persoonlijke zoektocht naar de liefde. Aan de hand van ons gesprek maken we dan een profielschets, die gaat helpen de juiste match te vinden. Als wij in ons ledenbestand een geschikte persoon vinden, dan krijgen jullie eerst de informatie over elkaar op papier.

Als dat bevalt, mogen jullie elkaar bellen om een datum af te spreken voor een date! Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of er bij ons een match gemaakt kan worden met een leuke man of vrouw? Of heb je nog vragen over hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust eens contact met ons op. We begrijpen dat het erg spannend kan zijn om de stap richting een datingbureau te zetten, en maken daarom graag even kennis met jou!

Onderstaande profielen zijn slechts een greep uit ons aanbod, vermits privacy heel belangrijk is, willen velen liever niet dat hun profiel online staat.

Vraag gerust je vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onze meer info pagina en wij leggen je graag alles uit. Deze baan is een uitdaging. Hij is een geordend man die afspraken nakomen belangrijk vindt. Hij kan goed relativeren, is behulpzaam, rustig, een rustpunt voor zijn medemens. Anderzijds hecht hij belang aan het verenigingsleven met vrienden, waarbij hij zich bezighoudt met de organisatie van een evenement. Af en toe eens uitgaan, daar kan hij ook van genieten. Een heerlijke luxe zonvakantie, een korte stedentrip, gezellig uit eten gaan, een  romantisch  weekendje weg, wellness- sauna: Hij heeft zijn leven goed op orde, een leuke baan, een goed gevuld sociaal leven, een leuk huis, echter er ontbreekt  een belangrjk puzzelstukje: Iemand die positief in het leven staat en ook in het diepe durft te springen, samen wil gaan genieten van de mooie dingen in het leven.

Belangrijk vindt hij dat de vrouw een baan heeft waar zij zich happy in voelt. Een vrouwelijke charmante dame die zich goed verzorgt, die open staat voor het avontuur, een knuffelaar. Wil je kennismaken met deze betrouwbare lieve man?

Hij is empathisch en logisch denkend. Vrienden noemen hem het zonnetje in huis. Daarnaast werkt hij als zelfstandige in bijberoep als nachtwaker bij personen thuis. Humor en goedlachs is zeker te vinden bij hem, hij haalt het positieve uit het leven.

Zijn karakter wordt gekenmerkt door een rustige en zachtaardige natuur. Hij is een echte levensgenieter. Eigenlijk is hij pas gelukkig als hij zelf iemand anders kan gelukkig maken, vind het heel belangrijk een goed gesprek te kunnen voeren. Zelf is hij niet roker en wenst dit ook van zijn partner.

Deze romantische levensgenieter ziet het helemaal zitten om lekker voor jou te koken! Op tijd genieten van het leven en ontspannen is zijn levensmotto. Deze spontane levensgenieter zoekt een spontane dame tss jaar, ongehuwd en geen kinderen, hij heeft zeker nog een kinderwens. Hij is op zoek naar een naturelle dame die sportief en dynamisch is, een vlotte praatster.

Een sociale positief ingestelde persoon, die kan genieten van kleine dingen, oprecht is, initiatief durft nemen, lief is en een knuffelaar. Iemand die geen 9-to-5 mentaliteit heeft Ze mag weten waar ze mee bezig is en ten allen tijden zichzelf zijn.

Ben jij die positief in gestelde levensgenieter die graag samen met hem erop uit trekt? Dan ben je beslist zijn ware! Hij is werkzaam als zelfstandig ondernemer, gescheiden sinds 3 jaar en hij heeft een jong volwassen zoon.

Qua karakter is hij zacht,lief,aangenaam,open,attent en sociaal. Eigenlijk is hij pas gelukkig als hij zelf iemand anders kan gelukkig maken, dat siert hem wel. Graag iemand die sportief, betrouwbaar,lief en zachtaardig is. Ben jij de verzorgde dame met niveau en uitstraling die J. Hij straalt een kalmte en genegenheid uit die je dadelijk zal bekoren.

Hij is sociaal, goedlachs, een familieman, regelmatig samenkomen en een activiteit plannen is belangrijk. Hij heeft een leuke uitdagende job bediende — verzending groot bedrijf en heeft een diploma hoger onderwijs korte type. Hij is gescheiden en heeft twee leuke tienerdochters Ze verblijven om de 2 weken en weekend bij hem, echte quality-time! Een zelfzekere, verzorgde vrouw, naturelle en werelds, die ook achter het idee een gezonde geest in een gezond lichaam staat.

Ben jij de vrouw met een open persoonlijkheid die van deze superleuke man kan houden? Heeft zelf nog een kinderwens indien partner ervoor openstaat. Als bediende oefent hij zijn job met plezier uit. Zijn kledingstijl is casual, sportief en kleedt zich op bij elke gelegenheid.

Hij waardeert wederzijds respect en begrip hebben voor elkaar. Zelf is hij ook heel ordelijk en doelgericht. Deze ontzettend leuke man zoekt een mooie,slanke dame met uitstraling, die waarden en normen respecteert, kindvriendelijk, een levensgenieter, die ook wel eens kan genieten van het gezellig thuis zijn! Ben jij een dame die graag samen met C. Hij houdt van fietsen en marathon spinning, besteedt aandacht aan een verzorgd voorkomen en wordt door zijn vrienden omschreven als één uit de duizend.

Hij kan ook genieten van een terrasje en van de kleine dingen des levens maar staat zeker open voor andere zaken en heeft brede interesses. Een sportieve, lieve, verzorgde vrouw, die graag een stapje in de wereld zet of kan genieten van een dagje wellness en nog jong van geest is staat hoog op zijn verlanglijstje. Verder mag zijn droomvrouw gerust al kinderen hebben, zelf heeft hij geen kinderen en verlangt hier ook niet naar.

Een beetje verlegen, geen grote babbelaar maar wel een hart van goud. Hij kan goed luisteren en heeft ondanks het feit dat hij niet graag stil zit een rustige uitstraling en natuur.

Hij houdt van knuffelen, houdt het hoofd koel en wordt niet snel boos. Bij voorkeur heeft ze een verzorgd voorkomen en is ze net zoals hij… zachtaardig, lief en rustig. Ben jij het knuffelbeertje waar R. Hij weet zich goed bezig te houden met allerlei klussen en het verzorgen van zijn huis dieren.

Hij is wat verlegen en geen grote babbelaar. Een slank en verzorgd uiterlijk wordt op prijs gesteld, maar hij wil vooral een goed gesprek met haar kunnen voeren. Verder geniet hij van de natuur, lekker eten, een terrasje doen, uitstapjes maken, reizen in Europa of gewoon een avondje gezellig thuis. Ben jij de vrouw naar wie R. Hij is niet roker en dit wenst hij ook bij zijn partner. Heeft zelf geen kinderen maar aanvaardt zeker de kinderen van zijn partner.

Hij heeft een uitdagende functie bij de overheid in de financiële sector en is heel sociaal, doelgericht, ruimdenkend. Attentie en romantiek met bergen knuffels mag je verwachten, steeds ordelijk, humor, begripvol, eerlijk en trouw, rustig en zachtaardig typeren zijn karakter.

Mindere kantje aan hem is dat hij soms te gedreven is, mensen teveel vertrouwt maar kan wel knopen doorhakken als dit nodig is. Graag wenst hij zijn leven te delen met een vrouwelijke, verzorgde dame, met een warm hart. Iemand die kan genieten van fijne momenten en die met beide voetjes op de grond staat. Een dame die alles kan uitpraten en niet gesloten is. Voel je de kriebeltjes om deze kanjer te leren kennen? Wie weet wordt hij de jouwe …..

Hij is sociaal, zorg- en behulpzaam, begripvol, zelfstandig, ordelijk, eerlijk en trouw! Als kaderlid is F. Romantiek, attent zijn, knuffelen; quality time samen het is allemaal belangrijk voor hem binnen een relatie. Hij heeft een zoontje jaar in co-ouderschap. Hij heeft zijn hart verloren aan oldtimers, heeft er zelf ook eentje. Iemand met een bepaald intellect, liefst werkzaam als bediende of zelfstandige, initiatief-nemend en open staand voor overleg. Iemand die ook van kinderen houdt, om samen gezellig van het leven te genieten.

Ben jij de dame voor deze leuke attente man, die volop kan genieten van gezelligheid samen? Maar eens hij zich op zijn gemak voelt bloeit hij open. Hij is gescheiden, heeft 2 tiener zonen in een weekend regeling.

Hij studeerde als industrieel ingenieur en is verantwoordelijke voor de technische afdeling in een groot bedrijf. Hij kijkt graag naar wielrennen, kan genieten van een terrasje te doen, en geniet graag van de kleine dingen des levens. Hij staat ook open voor de interesses van zijn nieuwe liefde. Ben jij de dame die met hem een warm nest wil opbouwen? Neem dan vlug contact op met hem ……. Hij is gescheiden en heeft een volwassen zoon. Als algemeen manager van een succesvol bedrijf is hij gedreven, vastberaden, doel- en oplossingsgericht.

Hij hecht enorm veel belang aan oprechtheid, gezondheid in het algemeen en flexibiliteit. Sociaal, spontaan, betrouwbaar, behulpzaam en een warmhartig typeren zijn karakter. In het begin kan hij soms wat de afwachtende houding aannemen, hij is gevoelig en zegt dat zijn minder kantje is dat hij soms weinig geduld heeft.

Eens lekker gaan uiteten en een terrasje kan hij van genieten, even met vrienden op stap gaan en weekendjes weg, graag! Hij is op zoek naar een mooie, naturelle dame die sportief en dynamisch is. Een sociale persoon, die kan genieten van kleine dingen, oprecht is, initiatief durft nemen, lief is en een knuffelaar. Iemand die geen 9-to-5 mentaliteit heeft en geen uitgesproken politieke overtuigingen. Iemand die begrip heeft voor zijn verantwoordelijke job en zijn job in de sportwereld.

Als bediende, business proces manager en vader van 2 zonen jong volwassen in co-ouderschap, geniet B. Hij is een man die heel sterk op zijn gevoel afgaat. Hij is zeer eerlijk en dit wenst hij absoluut bij zijn partner, alles kunnen uitpraten is een belangrijk punt in een relatie. Hij is een levensgenieter, kan genieten van uit eten gaan, eens te gaan fietsen, een voetbalmatch gaan kijken, gezellig iets gaan drinken, maar ook om te zorgen voor zijn zonen, een leuke citytripje de zee EN B. Hij is op zoek naar een verzorgde dame met een dynamische uitstraling.

Een dame die een soort speelsheid in zich heeft. Graag iemand die al volwassen kinderen heeft, initiatief durft te nemen en hem kan verrassen. Iemand die diepgaande gesprekken kan voeren en gelijkwaardig is. Soms is hij onzeker en kropt hij dingen op maar weet goed wat hij wil. Hij geniet van lekker uit eten gaan, een cinema, weekendje weg, gewoon een keertje uitgaan, maar een avondje gezellig thuis voor tv daar is hij ook voor te vinden.

Hij heeft ook een hart voor de dieren. Deze leuke man wil zijn leven delen met een zorgzame, positief ingestelde dame die jong van geest en charisma heeft. Een dame die brede interesses heeft in het leven en waar hij trots op kan zijn, graag iemand met een eigen willetje. Een dame zonder kinderen, mits hij zelf geen kinderen heeft maar wel een kinderwens. Ben jij goedlachs, passioneel, lief en vlotte praatster? Naast zijn fulltime job in de metaalsector is hij ook zelfstandig in bijberoep.

Hij is een gemakkelijk persoon, zachtaardig, gevoelig, open en steeds eerlijk. Zelf heeft hij geen dieren maar hij staat daar wel voor open. Zelf niet roker en wenst dit ook van zijn partner. Als minpuntje vertelt D. Hij heeft zijn hart verloren aan oldtimers, hij heeft er zelf ook. Op termijn wil hij terug een gezellige thuis creeëren met zijn partner. Een dame die verzorgd is en een aangenaam karakter heeft.

Iemand die eerlijk, zachtaardig, rustig en toch een vlotte prater is. Zij mag zeker kinderen hebben, hij ontvangt die met open armen, maar heeft geen kinderwens meer. Ben jij de dame die op termijn een thuis wil bouwen met D.? Op VrouwVrouw staan alleen échte profielen van lesbische en biseksuele vrouwen.

Hoe kunnen we dat zo zeker weten? Ieder profiel wordt door ons team gecontroleerd. Je kunt er dus zeker van zijn dat jouw lesbische dates geen fake profielen zijn. Iedereen is net als jij op zoek naar een gezellige date. Op VrouwVrouw kan je niet alleen zoeken naar serieuze relaties , maar ook naar leuke lesbische dates of naar vriendschappen. Zo kan VrouwVrouw altijd iets voor je betekenen. Op VrouwVrouw is er ruimte voor vrouwen die een lesbische relatie willen vinden, maar ook voor vrouwen de biseksueel of misschien bischierig zijn.

Je kunt ook handig aangeven of je op zoek bent naar een lesbische of bi-seksuele date of relatie. Contact maken op VrouwVrouw is heel eenvoudig. Je ziet een vrouw die bij je past, stuurt haar een berichtje, en je bent zó opweg naar jullie eerste afspraakje. Met VrouwVrouw ben je altijd online — als je de mobiele versie gebruikt zitten je dates in je zak! Zo kan je berichtjes sturen wanneer je wil, en kan je je eigen tempo bepalen. Je bepaalt zelf waar je grenzen liggen en of je iemand zou willen ontmoeten.

Het team van VrouwVrouw staat altijd klaar om je te helpen. Heb je vragen of wil je iets melden aan VrouwVrouw? Laat het ons weten en je krijgt altijd snel een persoonlijke reactie. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je gelijk je profiel maken. Je kan zoveel over jezelf schrijven als je wilt!

Een lesbische of biseksuele date vinden is op VrouwVrouw snel, makkelijk, en hartstikke leuk! Je kan de profielen van andere vrouwen filteren op leeftijd, woonplaats, en allerlei andere kenmerken zoals het uiterlijk, kinderen en hobbies! Je kan zelfs in 5 kernwoorden zien hoe jouw date zichzelf omschrijft. Een afspraakje maken met een leuke vrouw is natuurlijk hartstikke opwindend, nadat jullie via VrouwVrouw al met elkaar hebben gekletst wordt het heel leuk om elkaar live te zien.

Op VrouwVrouw worden alle profielen en foto's handmatig gecontroleerd. Alleen vrouwen van minimaal 18 jaar die op zoek zijn naar een vriendschap of relatie zijn welkom. Wij controleren alle profielen en zijn zeven dagen per week bereikbaar voor vragen, suggesties en opmerkingen. VrouwVrouw is de meest veilige en betrouwbare lesbische datingsite van Nederland en België. Sinds december bestaat het keurmerk Veilig Daten. Wij werken continu aan verbetering van onze website en verkennen nu de mogelijkheid om ons bij dit keurmerk aan te sluiten.

VrouwVrouw voldoet al aan alle inhoudelijke criteria:. Deel niet direct je contactgegevens zoals je telefoonnummer, e-mailadres of social-mediagegevens.

Bouw eerst via VrouwVrouw een contact op en geef je persoonlijke gegevens pas als het goed voelt. Zegt je gevoel dat iets niet helemaal klopt, dan kun je het beste extra voorzichtig zijn. Heb je besloten dat je iemand genoeg vertrouwt om haar in het echt te ontmoeten, spreek dan af op een openbare plaats waar ook andere mensen zijn.

Spreek nooit direct bij iemand thuis af.

.

Kleine lul neuken vriendinnen vingeren elkaar


bi s vrouw zoekt vrouw limburg

Neem dan gerust eens contact op met B-Loved om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Wij werken met een gedetailleerd stappenplan , waarbij stap 1 het vrijblijvende kennismakingsgesprek is.

We bespreken hierin alles wat relevant kan zijn voor jouw persoonlijke zoektocht naar de liefde. Aan de hand van ons gesprek maken we dan een profielschets, die gaat helpen de juiste match te vinden. Als wij in ons ledenbestand een geschikte persoon vinden, dan krijgen jullie eerst de informatie over elkaar op papier. Als dat bevalt, mogen jullie elkaar bellen om een datum af te spreken voor een date!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of er bij ons een match gemaakt kan worden met een leuke man of vrouw? Of heb je nog vragen over hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust eens contact met ons op. We begrijpen dat het erg spannend kan zijn om de stap richting een datingbureau te zetten, en maken daarom graag even kennis met jou!

Onderstaande profielen zijn slechts een greep uit ons aanbod, vermits privacy heel belangrijk is, willen velen liever niet dat hun profiel online staat. Vraag gerust je vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onze meer info pagina en wij leggen je graag alles uit. Deze baan is een uitdaging. Hij is een geordend man die afspraken nakomen belangrijk vindt.

Hij kan goed relativeren, is behulpzaam, rustig, een rustpunt voor zijn medemens. Anderzijds hecht hij belang aan het verenigingsleven met vrienden, waarbij hij zich bezighoudt met de organisatie van een evenement. Af en toe eens uitgaan, daar kan hij ook van genieten. Een heerlijke luxe zonvakantie, een korte stedentrip, gezellig uit eten gaan, een  romantisch  weekendje weg, wellness- sauna: Hij heeft zijn leven goed op orde, een leuke baan, een goed gevuld sociaal leven, een leuk huis, echter er ontbreekt  een belangrjk puzzelstukje: Iemand die positief in het leven staat en ook in het diepe durft te springen, samen wil gaan genieten van de mooie dingen in het leven.

Belangrijk vindt hij dat de vrouw een baan heeft waar zij zich happy in voelt. Een vrouwelijke charmante dame die zich goed verzorgt, die open staat voor het avontuur, een knuffelaar. Wil je kennismaken met deze betrouwbare lieve man? Hij is empathisch en logisch denkend. Vrienden noemen hem het zonnetje in huis. Daarnaast werkt hij als zelfstandige in bijberoep als nachtwaker bij personen thuis. Humor en goedlachs is zeker te vinden bij hem, hij haalt het positieve uit het leven.

Zijn karakter wordt gekenmerkt door een rustige en zachtaardige natuur. Hij is een echte levensgenieter. Eigenlijk is hij pas gelukkig als hij zelf iemand anders kan gelukkig maken, vind het heel belangrijk een goed gesprek te kunnen voeren.

Zelf is hij niet roker en wenst dit ook van zijn partner. Deze romantische levensgenieter ziet het helemaal zitten om lekker voor jou te koken! Op tijd genieten van het leven en ontspannen is zijn levensmotto.

Deze spontane levensgenieter zoekt een spontane dame tss jaar, ongehuwd en geen kinderen, hij heeft zeker nog een kinderwens. Hij is op zoek naar een naturelle dame die sportief en dynamisch is, een vlotte praatster. Een sociale positief ingestelde persoon, die kan genieten van kleine dingen, oprecht is, initiatief durft nemen, lief is en een knuffelaar.

Iemand die geen 9-to-5 mentaliteit heeft Ze mag weten waar ze mee bezig is en ten allen tijden zichzelf zijn. Ben jij die positief in gestelde levensgenieter die graag samen met hem erop uit trekt? Dan ben je beslist zijn ware!

Hij is werkzaam als zelfstandig ondernemer, gescheiden sinds 3 jaar en hij heeft een jong volwassen zoon. Qua karakter is hij zacht,lief,aangenaam,open,attent en sociaal. Eigenlijk is hij pas gelukkig als hij zelf iemand anders kan gelukkig maken, dat siert hem wel. Graag iemand die sportief, betrouwbaar,lief en zachtaardig is. Ben jij de verzorgde dame met niveau en uitstraling die J. Hij straalt een kalmte en genegenheid uit die je dadelijk zal bekoren.

Hij is sociaal, goedlachs, een familieman, regelmatig samenkomen en een activiteit plannen is belangrijk. Hij heeft een leuke uitdagende job bediende — verzending groot bedrijf en heeft een diploma hoger onderwijs korte type. Hij is gescheiden en heeft twee leuke tienerdochters Ze verblijven om de 2 weken en weekend bij hem, echte quality-time! Een zelfzekere, verzorgde vrouw, naturelle en werelds, die ook achter het idee een gezonde geest in een gezond lichaam staat.

Ben jij de vrouw met een open persoonlijkheid die van deze superleuke man kan houden? Heeft zelf nog een kinderwens indien partner ervoor openstaat. Als bediende oefent hij zijn job met plezier uit. Zijn kledingstijl is casual, sportief en kleedt zich op bij elke gelegenheid. Hij waardeert wederzijds respect en begrip hebben voor elkaar. Zelf is hij ook heel ordelijk en doelgericht. Deze ontzettend leuke man zoekt een mooie,slanke dame met uitstraling, die waarden en normen respecteert, kindvriendelijk, een levensgenieter, die ook wel eens kan genieten van het gezellig thuis zijn!

Ben jij een dame die graag samen met C. Hij houdt van fietsen en marathon spinning, besteedt aandacht aan een verzorgd voorkomen en wordt door zijn vrienden omschreven als één uit de duizend. Hij kan ook genieten van een terrasje en van de kleine dingen des levens maar staat zeker open voor andere zaken en heeft brede interesses. Een sportieve, lieve, verzorgde vrouw, die graag een stapje in de wereld zet of kan genieten van een dagje wellness en nog jong van geest is staat hoog op zijn verlanglijstje.

Verder mag zijn droomvrouw gerust al kinderen hebben, zelf heeft hij geen kinderen en verlangt hier ook niet naar. Een beetje verlegen, geen grote babbelaar maar wel een hart van goud. Hij kan goed luisteren en heeft ondanks het feit dat hij niet graag stil zit een rustige uitstraling en natuur.

Hij houdt van knuffelen, houdt het hoofd koel en wordt niet snel boos. Bij voorkeur heeft ze een verzorgd voorkomen en is ze net zoals hij… zachtaardig, lief en rustig. Ben jij het knuffelbeertje waar R. Hij weet zich goed bezig te houden met allerlei klussen en het verzorgen van zijn huis dieren. Hij is wat verlegen en geen grote babbelaar. Een slank en verzorgd uiterlijk wordt op prijs gesteld, maar hij wil vooral een goed gesprek met haar kunnen voeren. Verder geniet hij van de natuur, lekker eten, een terrasje doen, uitstapjes maken, reizen in Europa of gewoon een avondje gezellig thuis.

Ben jij de vrouw naar wie R. Hij is niet roker en dit wenst hij ook bij zijn partner. Heeft zelf geen kinderen maar aanvaardt zeker de kinderen van zijn partner. Hij heeft een uitdagende functie bij de overheid in de financiële sector en is heel sociaal, doelgericht, ruimdenkend.

Attentie en romantiek met bergen knuffels mag je verwachten, steeds ordelijk, humor, begripvol, eerlijk en trouw, rustig en zachtaardig typeren zijn karakter. Mindere kantje aan hem is dat hij soms te gedreven is, mensen teveel vertrouwt maar kan wel knopen doorhakken als dit nodig is. Graag wenst hij zijn leven te delen met een vrouwelijke, verzorgde dame, met een warm hart.

Iemand die kan genieten van fijne momenten en die met beide voetjes op de grond staat. Een dame die alles kan uitpraten en niet gesloten is. Voel je de kriebeltjes om deze kanjer te leren kennen? Wie weet wordt hij de jouwe ….. Hij is sociaal, zorg- en behulpzaam, begripvol, zelfstandig, ordelijk, eerlijk en trouw! Als kaderlid is F. Romantiek, attent zijn, knuffelen; quality time samen het is allemaal belangrijk voor hem binnen een relatie.

Hij heeft een zoontje jaar in co-ouderschap. Hij heeft zijn hart verloren aan oldtimers, heeft er zelf ook eentje. Iemand met een bepaald intellect, liefst werkzaam als bediende of zelfstandige, initiatief-nemend en open staand voor overleg. Iemand die ook van kinderen houdt, om samen gezellig van het leven te genieten. Ben jij de dame voor deze leuke attente man, die volop kan genieten van gezelligheid samen?

Maar eens hij zich op zijn gemak voelt bloeit hij open. Hij is gescheiden, heeft 2 tiener zonen in een weekend regeling. Hij studeerde als industrieel ingenieur en is verantwoordelijke voor de technische afdeling in een groot bedrijf.

Hij kijkt graag naar wielrennen, kan genieten van een terrasje te doen, en geniet graag van de kleine dingen des levens. Hij staat ook open voor de interesses van zijn nieuwe liefde. Ben jij de dame die met hem een warm nest wil opbouwen?

Neem dan vlug contact op met hem ……. Hij is gescheiden en heeft een volwassen zoon. Als algemeen manager van een succesvol bedrijf is hij gedreven, vastberaden, doel- en oplossingsgericht. Hij hecht enorm veel belang aan oprechtheid, gezondheid in het algemeen en flexibiliteit. Sociaal, spontaan, betrouwbaar, behulpzaam en een warmhartig typeren zijn karakter.

In het begin kan hij soms wat de afwachtende houding aannemen, hij is gevoelig en zegt dat zijn minder kantje is dat hij soms weinig geduld heeft. Eens lekker gaan uiteten en een terrasje kan hij van genieten, even met vrienden op stap gaan en weekendjes weg, graag! Hij is op zoek naar een mooie, naturelle dame die sportief en dynamisch is.

Een sociale persoon, die kan genieten van kleine dingen, oprecht is, initiatief durft nemen, lief is en een knuffelaar. Iemand die geen 9-to-5 mentaliteit heeft en geen uitgesproken politieke overtuigingen. Iemand die begrip heeft voor zijn verantwoordelijke job en zijn job in de sportwereld. Als bediende, business proces manager en vader van 2 zonen jong volwassen in co-ouderschap, geniet B. Hij is een man die heel sterk op zijn gevoel afgaat. Hij is zeer eerlijk en dit wenst hij absoluut bij zijn partner, alles kunnen uitpraten is een belangrijk punt in een relatie.

Hij is een levensgenieter, kan genieten van uit eten gaan, eens te gaan fietsen, een voetbalmatch gaan kijken, gezellig iets gaan drinken, maar ook om te zorgen voor zijn zonen, een leuke citytripje de zee EN B. Hij is op zoek naar een verzorgde dame met een dynamische uitstraling. Een dame die een soort speelsheid in zich heeft. Graag iemand die al volwassen kinderen heeft, initiatief durft te nemen en hem kan verrassen. Iemand die diepgaande gesprekken kan voeren en gelijkwaardig is.

Soms is hij onzeker en kropt hij dingen op maar weet goed wat hij wil. Hij geniet van lekker uit eten gaan, een cinema, weekendje weg, gewoon een keertje uitgaan, maar een avondje gezellig thuis voor tv daar is hij ook voor te vinden. Hij heeft ook een hart voor de dieren. Deze leuke man wil zijn leven delen met een zorgzame, positief ingestelde dame die jong van geest en charisma heeft.

Een dame die brede interesses heeft in het leven en waar hij trots op kan zijn, graag iemand met een eigen willetje. Een dame zonder kinderen, mits hij zelf geen kinderen heeft maar wel een kinderwens. Ben jij goedlachs, passioneel, lief en vlotte praatster? Naast zijn fulltime job in de metaalsector is hij ook zelfstandig in bijberoep. Hij is een gemakkelijk persoon, zachtaardig, gevoelig, open en steeds eerlijk.

Zelf heeft hij geen dieren maar hij staat daar wel voor open. Zelf niet roker en wenst dit ook van zijn partner. Als minpuntje vertelt D. Hij heeft zijn hart verloren aan oldtimers, hij heeft er zelf ook. Op termijn wil hij terug een gezellige thuis creeëren met zijn partner.

Een dame die verzorgd is en een aangenaam karakter heeft. Iemand die eerlijk, zachtaardig, rustig en toch een vlotte prater is. Zij mag zeker kinderen hebben, hij ontvangt die met open armen, maar heeft geen kinderwens meer. Ben jij de dame die op termijn een thuis wil bouwen met D.? Op VrouwVrouw staan alleen échte profielen van lesbische en biseksuele vrouwen. Hoe kunnen we dat zo zeker weten?

Ieder profiel wordt door ons team gecontroleerd. Je kunt er dus zeker van zijn dat jouw lesbische dates geen fake profielen zijn. Iedereen is net als jij op zoek naar een gezellige date.

Op VrouwVrouw kan je niet alleen zoeken naar serieuze relaties , maar ook naar leuke lesbische dates of naar vriendschappen. Zo kan VrouwVrouw altijd iets voor je betekenen. Op VrouwVrouw is er ruimte voor vrouwen die een lesbische relatie willen vinden, maar ook voor vrouwen de biseksueel of misschien bischierig zijn. Je kunt ook handig aangeven of je op zoek bent naar een lesbische of bi-seksuele date of relatie.

Contact maken op VrouwVrouw is heel eenvoudig. Je ziet een vrouw die bij je past, stuurt haar een berichtje, en je bent zó opweg naar jullie eerste afspraakje. Met VrouwVrouw ben je altijd online — als je de mobiele versie gebruikt zitten je dates in je zak! Zo kan je berichtjes sturen wanneer je wil, en kan je je eigen tempo bepalen.

Je bepaalt zelf waar je grenzen liggen en of je iemand zou willen ontmoeten. Het team van VrouwVrouw staat altijd klaar om je te helpen. Heb je vragen of wil je iets melden aan VrouwVrouw? Laat het ons weten en je krijgt altijd snel een persoonlijke reactie. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je gelijk je profiel maken. Je kan zoveel over jezelf schrijven als je wilt!

Een lesbische of biseksuele date vinden is op VrouwVrouw snel, makkelijk, en hartstikke leuk! Je kan de profielen van andere vrouwen filteren op leeftijd, woonplaats, en allerlei andere kenmerken zoals het uiterlijk, kinderen en hobbies! Je kan zelfs in 5 kernwoorden zien hoe jouw date zichzelf omschrijft. Een afspraakje maken met een leuke vrouw is natuurlijk hartstikke opwindend, nadat jullie via VrouwVrouw al met elkaar hebben gekletst wordt het heel leuk om elkaar live te zien.

Op VrouwVrouw worden alle profielen en foto's handmatig gecontroleerd. Alleen vrouwen van minimaal 18 jaar die op zoek zijn naar een vriendschap of relatie zijn welkom. Wij controleren alle profielen en zijn zeven dagen per week bereikbaar voor vragen, suggesties en opmerkingen. VrouwVrouw is de meest veilige en betrouwbare lesbische datingsite van Nederland en België.

Sinds december bestaat het keurmerk Veilig Daten. Wij werken continu aan verbetering van onze website en verkennen nu de mogelijkheid om ons bij dit keurmerk aan te sluiten. VrouwVrouw voldoet al aan alle inhoudelijke criteria:. Deel niet direct je contactgegevens zoals je telefoonnummer, e-mailadres of social-mediagegevens.

Bouw eerst via VrouwVrouw een contact op en geef je persoonlijke gegevens pas als het goed voelt. Zegt je gevoel dat iets niet helemaal klopt, dan kun je het beste extra voorzichtig zijn. Heb je besloten dat je iemand genoeg vertrouwt om haar in het echt te ontmoeten, spreek dan af op een openbare plaats waar ook andere mensen zijn.

Spreek nooit direct bij iemand thuis af.

.Gratis sex groningen vrouw zoekt man pijpen


bi s vrouw zoekt vrouw limburg

Wiebelende tieten priveontvangst gouda


Bij VrouwVrouw zit je goed! Met het aanmaken van een account ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en de privacyverklaring. VrouwVrouw is de grootste Nederlandse datingsite voor lesbisch daten. Al bijna tien jaar zorgt VrouwVrouw voor verbinding, vriendschappen en relaties bij lesbiennes en bi-seksuele vrouwen. Vriendschappen, dates en serieuze relaties, waar je als single vrouw ook naar op zoek bent: Wil je weten wat VrouwVrouw voor jou kan betekenen? Hier alvast een voorproefje. In Nederland en België is VrouwVrouw de grootste datingsite voor alléén lesbiennes en bi-seksuele vrouwen.

Dagelijks schrijven nieuwe vrouwen zich in op VrouwVrouw. Als je vandaag niet jouw ideale date vindt, dan zeker morgen!

Op VrouwVrouw staan alleen échte profielen van lesbische en biseksuele vrouwen. Hoe kunnen we dat zo zeker weten? Ieder profiel wordt door ons team gecontroleerd. Je kunt er dus zeker van zijn dat jouw lesbische dates geen fake profielen zijn. Iedereen is net als jij op zoek naar een gezellige date. Op VrouwVrouw kan je niet alleen zoeken naar serieuze relaties , maar ook naar leuke lesbische dates of naar vriendschappen.

Zo kan VrouwVrouw altijd iets voor je betekenen. Op VrouwVrouw is er ruimte voor vrouwen die een lesbische relatie willen vinden, maar ook voor vrouwen de biseksueel of misschien bischierig zijn. Je kunt ook handig aangeven of je op zoek bent naar een lesbische of bi-seksuele date of relatie. Contact maken op VrouwVrouw is heel eenvoudig.

Je ziet een vrouw die bij je past, stuurt haar een berichtje, en je bent zó opweg naar jullie eerste afspraakje. Met VrouwVrouw ben je altijd online — als je de mobiele versie gebruikt zitten je dates in je zak! Zo kan je berichtjes sturen wanneer je wil, en kan je je eigen tempo bepalen.

Je bepaalt zelf waar je grenzen liggen en of je iemand zou willen ontmoeten. Het team van VrouwVrouw staat altijd klaar om je te helpen. Heb je vragen of wil je iets melden aan VrouwVrouw? Laat het ons weten en je krijgt altijd snel een persoonlijke reactie. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je gelijk je profiel maken. Je kan zoveel over jezelf schrijven als je wilt! Een lesbische of biseksuele date vinden is op VrouwVrouw snel, makkelijk, en hartstikke leuk! Je kan de profielen van andere vrouwen filteren op leeftijd, woonplaats, en allerlei andere kenmerken zoals het uiterlijk, kinderen en hobbies!

Je kan zelfs in 5 kernwoorden zien hoe jouw date zichzelf omschrijft. Een afspraakje maken met een leuke vrouw is natuurlijk hartstikke opwindend, nadat jullie via VrouwVrouw al met elkaar hebben gekletst wordt het heel leuk om elkaar live te zien. Op VrouwVrouw worden alle profielen en foto's handmatig gecontroleerd. Alleen vrouwen van minimaal 18 jaar die op zoek zijn naar een vriendschap of relatie zijn welkom. Heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Waar zoek jij naar leuke singles als je kiest voor online dating? Het is immers heerlijk om een vertrouwd accent te horen als je een date hebt met iemand. Maar dan moet je nog wel eerst contact leggen met die ene single die bij je past.

Dat is namelijk de plek waar je alleen gecontroleerde leden vindt. Alle profielen op WeetWieJeDate. Dat maakt online dating in Limburg nog meer laagdrempelig! Als je een date of relatie wilt overhouden aan je online datingavontuur, is het verstandig om de volgende tips in je voordeel te gebruiken:. Veiligheid en anonimiteit vinden wij belangrijk. Daarom worden jouw gegevens op onze site beveiligd met een SSL-certicifaat. Bovendien worden alle profielen meerdere malen per dag systematisch als handmatig gecontroleerd.

Ik ben een rustige sociale man van 58 jaar. Ik ga grasg op reis met een mastje. Ik kan ook lekker op de ban zitten en gezellig tv kijken. Een spontane goedlachse vrouw. Probeer zo positief mogelijk in het leven te staan, wat meestal ook wel lukt. Heb een hekel aan mensen die z Ik ben een eerlijke en oprechte vrouw en ik hou van humor. Dus dat zoek ik ook in een man en deze moet groot zijn.

bi s vrouw zoekt vrouw limburg